• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par J.Rozentāla Mākslas vidusskolas diplomdarbu izstādi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2010., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206902

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas enerģētikas politiku

Vēl šajā numurā

23.03.2010., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par J.Rozentāla Mākslas vidusskolas diplomdarbu izstādi

18.martā Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze atklāja Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas audzēkņu diplomdarbu izstādi.

G.Daudze, atklājot izstādi, norādīja, ka Saeima ir atvērta sabiedrības iniciatīvām, un pauda gandarījumu, ka J.Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas audzēkņiem ierosme izstādīt savus mākslas darbus parlamentā radusies pēc ekskursijas Saeimas namā.

Saeimas priekšsēdētājs uzsvēra, ka izstāde tiek atklāta zīmīgā datumā – dienā, kad Janim Rozentālam apritētu 144 gadi, un pauda pārliecību, ka mākslas skolas audzēkņu diplomdarbi izdaiļos Saeimas namu.

J.Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolas direktors Jānis Ziņģītis skaidroja, ka Saeimā izstādītie skolas absolventu diplomdarbi ir viņu meistarības un iegūtās izglītības kvalitātes apliecinājums. J.Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskola ir skola ar tradīcijām, un tajā ir mācījies “praktiski viss Latvijas mākslas zieds”, norādīja J.Ziņģītis.

Izstādē ir aplūkojamas audzēkņu gleznas, grafikas un foto. Diplomdarbi, kas tapuši laikā no 2001. līdz 2009.gadam, izvietoti Saeimas Sarkanajā zālē, Dzeltenajā zālē, Balsošanas zālē un vestibilos.

Darbi Saeimā būs apskatāmi līdz 30.martam.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!