• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par grozījumiem ar Vērtspapīru tirgus komisijas 1997.gada 11.augusta rīkojumu Nr.47 apstiprinātajos noteikumos "Noteikumi par privatizējamo valsts īpašuma objektu vērtspapīru reģistrāciju un atļaujas saņemšanu to laišanai publiskajā apgrozībā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.1999., Nr. 5/6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vērtspapīru tirgus komisijas rīkojums Nr.299

Par grozījumiem "Noteikumos par juridisko personu licencēšanu starpniekdarbībai vērtspapīru publiskajā apgrozībā"

Vēl šajā numurā

08.01.1999., Nr. 5/6

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Vērtspapīru tirgus komisija

Veids: rīkojums

Numurs: 3

Pieņemts: 05.01.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vērtspapīru tirgus komisijas rīkojums Nr.3

Rīgā 1999.gada 5.janvārī

Par grozījumiem ar Vērtspapīru tirgus komisijas 1997.gada 11.augusta rīkojumu Nr.47 apstiprinātajos noteikumos "Noteikumi par privatizējamo valsts īpašuma objektu vērtspapīru reģistrāciju un atļaujas saņemšanu to laišanai publiskajā apgrozībā"

1. Pamatojoties uz Vērtspapīru tirgus komisijas padomes 1998.gada 17.decembra sēdes protokola Nr.11/98 1.punktu, izdarīt ar Vērtspapīru tirgus komisijas 1997.gada 11.augusta rīkojumu Nr.47 apstiprinātajos noteikumos "Noteikumi par privatizējamo valsts īpašuma objektu vērtspapīru reģistrāciju un atļaujas saņemšanu to laišanai publiskajā apgrozībā" šādus grozījumus:

1.1. Papildināt 1.1.punktu aiz skaitļiem un vārdiem "5.panta 3.daļu" ar skaitļiem un vārdiem "un 27.panta 3.daļu";

1.2. Izteikt 4.3.punktu šādā redakcijā:

"4.3. Informācijas atklāšanas prospekta iesniegšanas procedūra notiek saskaņā ar Vērtspapīru tirgus komisijas 1997.gada 30.decembra rīkojumu Nr.135 apstiprinātajiem noteikumiem "Par vērtspapīru reģistrāciju un atļaujas saņemšanu vērtspapīru publiskajai emisijai vai laišanai publiskajā apgrozībā". Komisija izskata akciju sabiedrības iesniegtos dokumentus informācijas atklāšanas prospekta reģistrācijai 40 dienu laikā no to iesniegšanas. Ja nav iesniegti visi nepieciešamie dokumenti un/vai informācijas atklāšanas prospekts nav sagatavots atbilstoši šo noteikumu 4.1. punktā noteiktajām prasībām, Komisija nosūta akciju sabiedrībai rakstisku paziņojumu, kurā norāda nepilnības un trūkumus iesniegtajos dokumentos un nosaka termiņu, kādā šie trūkumi un nepilnības jānovērš un pieprasītie dokumenti jāiesniedz Komisijai.";

1.3. Papildināt noteikumus ar jaunu 4.5.punktu šādā redakcijā:

"4.5. Komisijai ir tiesības pagarināt informācijas atklāšanas prospekta iesniegšanas un izskatīšanas termiņu. Termiņš nevar tikt pagarināts ilgāk par 90 dienām."

2. Grozījumi noteikumos stājas spēkā nākamajā dienā pēc publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

Vērtspapīru tirgus komisijas priekšsēdētājs V.Gustsons

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!