• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Politisko partiju reģistra ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2010., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206933

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Privatizācijas ziņas

Vēl šajā numurā

23.03.2010., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Politisko partiju reģistra ziņas

Partijas nosaukums: Jaunais laiks

Vienotais reģ. Nr. 40008065236

Atbrīvoti valdes locekļi:

Āboltiņa Solvita, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 1 valdes locekli. Bendrāte Silva, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Bethers Arilds, ar tiesībām pārstāvēt kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Blaua Iveta, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Dombrovskis Valdis, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Kariņš Arturs Krišjānis, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Latkovskis Ainars, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Mūrniece Linda, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Pulks Olafs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Repše Einars, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Resnis Uģis, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Šteins Ainārs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Zaķis Dzintars, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem.

Iecelti valdes locekļi: Āboltiņa Solvita, ar tiesībām pārstāvēt partiju atsevišķi. Bendrāte Silva, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Buiķis Andris, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Dombrovskis Valdis, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Latkovskis Ainars, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Mūrniece Linda, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Olšteins Klāvs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Orleāns Normunds, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Pulks Olafs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Reirs Jānis, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Šteins Ainārs, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem. Zaķis Dzintars, ar tiesībām pārstāvēt partiju kopīgi ar vismaz 7 valdes locekļiem.

Izmaiņas: 18.03.2010., mainītas amatpersonas

Publikācijas Nr.: POL0004068094985.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!