• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot Portugāles prezidentu kā Lielās talkas patronu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2010., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206937

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Bauskas novada iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

23.03.2010., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot Portugāles prezidentu kā Lielās talkas patronu

Valsts prezidents Valdis Zatlers, Latvijas Lielās talkas aizbildnis, nosūtījis vēstuli Portugāles prezidentam Anibalam Kavaku Silvam, apsveicot viņu ar Portugāles Lielās talkas patrona godpilnā statusa pieņemšanu. Apsveikuma vēstulē Valdis Zatlers norādījis, ka Latvijas tauta augstu novērtē faktu, ka Portugāles, līdzīgi kā Lietuvas, Igaunijas un Polijas, iedzīvotāji pievienosies plašajam talkošanas procesam, kas pierādījis sevi kā visefektīvāko vides sakopšanas veidu. Līdz ar Portugāli šogad pirmo reizi talkas savā valstī rīko arī Slovēnija, Rumānija, Serbija, Itālija un pat Indija.

“Man kā Lielās talkas patronam Latvijā ir patiess gandarījums redzēt, ka, pateicoties uz darbību orientētu cilvēku idejām, mūsu valstīs, reģionos un visbeidzot arī visā pasaulē ir iespējamas reālas izmaiņas. Tas tuvina mūs sapņa īstenošanai par tīru, zaļu un dinamisku planētu,” vēstulē atzinis Valsts prezidents.

Lielā talka Portugālē notiks 20.martā. Savukārt Latvijā jau trešo gadu pēc kārtas Lielā talka notiks pēc mēneša – 24.aprīlī no pulksten 9 līdz 14 vienlaikus visā valstī. Tajā aicināts piedalīties ikviens, kam rūp ilgtspējīga valsts attīstība un iespēja dzīvot tīrā un skaistā vidē.

Valsts prezidents V.Zatlers ir Lielās talkas patrons kopš akcijas sākuma 2008.gadā un ir aktīvi piedalījies iepriekšējo divu gadu vides sakopšanas akcijās, talkojot Lapmežciemā un Jelgavā.

Lielās talkas projekta mērķis ir desmit gadu laikā padarīt Latviju un Baltijas jūras reģionu par tīrāko vietu pasaules kartē.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!