• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par neatliekamās palīdzības mašīnu iepirkuma līgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2010., Nr. 46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/206951

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par skolēnu autobusu piegādes līgumu

Vēl šajā numurā

23.03.2010., Nr. 46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par neatliekamās palīdzības mašīnu iepirkuma līgumu

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis steidzami uzaicinājis ierasties Veselības ministrijas valsts sekretāru Armandu Ploriņu, lai nodotu Veselības ministrijai rezolūciju, ar kuru tiek aizliegts slēgt līgumu par iepirkumu NMPD vajadzībām līdz Iepirkumu uzraudzības biroja atzinuma saņemšanai.

Lai apturētu veselības ministres Baibas Rozentāles un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vadības publiski paustā nodoma – jau pirmdien slēgt līgumu ar konkursa uzvarētāju SIA “Rīgas sanitārā transporta autobāze” – īstenošanu, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis 19.martā steidzami izsauca Veselības ministrijas valsts sekretāru Armandu Ploriņu.

Piecpadsmit minūšu ilgas sarunas laikā Ministru prezidents informēja A.Ploriņu par to, ka Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) ir sācis iepirkuma procedūras pārbaudi saistībā ar NMPD rīkoto atklāto konkursu.

Līdz ar to Ministru prezidents Valdis Dombrovskis ar rezolūciju uzdod Veselības ministrijai apturēt līgumu slēgšanu ar AS “Rīgas sanitārā transporta autobāze” līdz IUB ierosinātās pārbaudes beigām.

Līga Krapāne, Ministru prezidenta preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!