• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 22. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2010., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207055

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2010. gada 25. martā

Vēl šajā numurā

25.03.2010., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 22. marta sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Jāņa Urbanoviča iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Jānim Urbanovičam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 25.martā.

3. Izskatīja deputāta Aigara Štokenberga iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Aigaram Štokenbergam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 25.martā.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 25.marta sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2010.gada 25.martā pulksten 17.00.

6. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 22.marta līdz 28.martam.

7. Pieņēma zināšanai deputāta Mihaila Zemļinska iesniegumu, kurā viņš informē, ka vēlas darboties deputātu grupās sadarbībai ar Baltkrievijas parlamentu, Uzbekistānas parlamentu, Ukrainas parlamentu, Krievijas parlamentu un Moldovas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

8. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai un Saeimas sekretāram deputātes Aijas Barčas iesniegumu, kurā viņa informē, ka ar šā gada 19.martu pārtraukusi darbību Tautas partijas frakcijā.

9. Nolēma nodot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai Latvijas Valsts prezidenta Valda Zatlera iesniegumu par Latvijas Republikas Nacionālo bruņoto spēku komandiera apstiprināšanu amatā.

10. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu Latvijas Lauksaimniecības kameras priekšsēdētājam Artūram Maltam.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas lietu komisijas loceklim Oskaram Kastēnam, Ārlietu komisijas Baltijas lietu apakškomisijas loceklim Ivanam Klementjevam un Protokola nodaļas vecākajai konsultantei Līgai Amatai uz Erevānu (Armēnija) no 2010.gada 23.marta līdz 28.martam;

2) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas konsultantei Imantai Loginai uz Garmišu–Partenkirheni (Vācija) no 2010.gada 28.marta līdz 1.aprīlim;

3) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 29.marta līdz 31.martam;

4) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai uz Stokholmu (Zviedrija) 2010.gada 19. un 20.aprīlī;

5) Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājam Jurim Dalbiņam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 30.marta līdz 1.aprīlim.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekles Sarmītes Ķikustes komandējumu uz Sanktpēterburgu (Krievija) no 2010.gada 21.marta līdz 24.martam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!