• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 18. marta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2010., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207058

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 22. marta sēdi

Vēl šajā numurā

25.03.2010., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 18. marta sēdi

1. Nolēma nodot Izglītības, kultūras un zinātnes komisijai, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijai, Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijai, Sociālo un darba lietu komisijai, Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un Saeimas bibliotēkai Minis­tru kabineta iesniegto “Latvijas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2030.gadam projektu”.

2. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai Ziemeļu Investīciju bankas prezidenta un direktora Džonija Akerholma (Johnny Akerholm) iesniegumu par pārstāvja iecelšanu Kontroles komitejā.

3. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Ārlietu komisijas sekretāram Sergejam Mirskim, Juridiskās komisijas priekšsēdētājai Vinetai Muižniecei, Saeimas Kancelejas direktora vietniekam Valdim Ziemelim, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem, Protokola nodaļas vadītājas vietniecei Zanei Rukmanei un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai oficiālajā vizītē uz Zagrebu (Horvātija) no 2010.gada 24.marta līdz 27.martam;

2) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam, komisijas priekšsēdētāja vietniekam Jānim Eglītim un komisijas vecākajai konsultantei Anitai Ābolai uz Pekinu (Ķīnas Tautas Republika) no 2010.gada 23.aprīļa līdz 29.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!