• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2010., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207082

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi kreditoriem, maksātnespējas, bankroti

Vēl šajā numurā

25.03.2010., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

Akcionāru sapulce

Akciju sabiedrības “KURZEMES CILTSLIETU UN MĀKSLĪGĀ APSĒKLOŠANAS STACIJA” (vienotais reģ.nr. 40003017085, juridiskā adrese: Jaunpils, Jaunpils pagasts, Jaunpils novads) valde paziņo, ka akciju sabiedrības kārtējā akcionāru sapulce notiks 2010.gada 26.aprīlī plkst.11 akciju sabiedrības telpās Jaunpilī, Jaunpils pagastā, Jaunpils novadā.

Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgā apsēklošanas stacija” kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 438 000.

Darba kārtībā:

1. Valdes un padomes ziņojumi.

2. 2009.gada pārskata apstiprināšana.

3. 2009.gada peļņas izlietošana.

4. 2010.gada budžeta un darbības plāna apstiprināšana.

5. Zvērināta revidenta apstiprināšana 2010.gadam un atalgojuma noteikšana revidentam.

6. Atlīdzības noteikšana padomes locekļiem.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā, 2010.gada 26.aprīlī no plkst.10 līdz plkst.11 sapulces norises vietā.

Ieraksta datums akcionāru dalībai akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgā apsēklošanas stacija” kārtējā akcionāru sapulcē ir 2010.gada 16.aprīlis līdz dienas beigām. Tikai personas, kas ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar tiem piederošo akciju skaitu ieraksta datumā piedalīties akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgā apsēklošanas stacija” kārtējā akcionāru sapulcē 2010.gada 26.aprīlī.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību. Akcionāriem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments.

Akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa pieejama publikācijas pielikumā un akciju sabiedrības mājas lapā www.kurzemescmas.lv un akciju sabiedrības „NASDAQ OMX Riga” interneta mājas lapā www.nasdaqomxbaltic.com) vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 no sabiedrības pamatkapitāla, ir tiesības 7 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, papildu jautājumu iekļaušanu sapulces darba kārtībā.

Akcionāriem, kas ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kura akcionāru sapulci sasauc, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus. Akcionāriem 7 dienu laikā no dienas, kad izplatīts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdes pienākums ir pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

Ar sapulcē apspriežamo jautājumu lēmumu projektiem akcionāri var iepazīties no šā gada 12.aprīļa darba dienās no plkst. 9 līdz plkst. 16 akciju sabiedrības grāmatvedībā Jaunpilī, Jaunpils pagastā, Jaunpils novadā, iepriekš piesakoties pa tālr. 6 3181241.

AS “Kurzemes ciltslietu un mākslīgā apsēklošanas stacija” valde



 

Paziņojums par akcionāru sapulci

A/S „UNIONS” akcionāru sapulce notiks 2010.gada 24.aprīlī plkst. 9.30 Baznīcas ielā 7, Rīgā.

Darba kārtībā šādi jautājumi:

1. Sabiedrības valdes ziņojums par aizvadītā gada saimniecisko darbību un 2009.gada pārskata apstiprināšana.

2. Vadības atbrīvošana no atbildības par 2009.gada pārskata periodu.

3. Jaunas valdes sastāva apstiprināšana.

4. Peļņas izmantošana.

4. 2010.gada budžeta apstiprināšana.

5. Revidenta ievēlēšana nākamajam pārskata gadam.

6. Jauna štatu saraksta apstiprināšana.

7. Dažādi.



 

Paziņojums par dalībnieku sapulces sasaukšanu

Lauksaimniecības SIA „DRUVA’’ valde sasauc 2010.gada 8.aprīlī plkst. 10.00 Smiltenes novada Bilskas pagastā, Vārpās, kluba telpās dalībnieku sapulci. Reģistrācija no plkst. 9.00.

Darba kārtībā:

1. Vadības ziņojums.

2. 2009.gada pārskata apstiprināšana.

3. Dažādi.

Kvoruma trūkuma dēļ atkārtota dalībnieku sapulce ar iepriekš minēto darba kārtību tiek sasaukta 9.aprīlī plkst. 10.00.



 

Precizējot iepriekš publicēto

Sakarā ar paziņojumā par AS „Latvijas tilti” kārtējās akcionāru pilnsapulces sasaukšanu, kas tika publicēts 2010.gada 23.marta laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” laidienā nr.46 (4238), pieļautajām pārrakstīšanas kļūdām izteikt paziņojuma par „AS „Latvijas tilti” kārtējās akcionāru pilnsapulces sasaukšanu

1) 1) punktu šādā redakcijā: „Ar šo AS „LATVIJAS TILTI” Valde dara jums zināmu, ka kopējais AS „LATVIJAS TILTI” balsstiesīgo akciju skaits ir 671 000 akciju”;

2) 7) punktu šādā redakcijā: „LATVIJAS TILTI” akcionāru sapulcē ir tiesīgi piedalīties visi akcionāri, kas ir reģistrēti Latvijas Centrālajā depozitārijā par AS „LATVIJAS TILTI” akcionāriem ieraksta datumā (2010.gada 15.aprīlis)”;

3) 8) punktu šādā redakcijā: „Ar šo AS „LATVIJAS TILTI” Valde dara jums zināmu, ka, sākot no 2010.gada 6.aprīļa un līdz 2010.gada 23.aprīlim (ieskaitot), akcionāri var iepazīties ar AS „LATVIJAS TILTI” rīcībā esošajiem Valdes vai akcionāru lēmumu projektiem, paskaidrojumiem par tiem akcionāru sapulces darba kārtības jautājumiem, kuros nav paredzēts pieņemt lēmumus un veidlapām, kuras izmanto, lai nobalsotu uz pilnvaras pamata, AS „LATVIJAS TILTI” mājaslapā www.latvijas-tilti.lv vai NASDAQ OMX mājaslapā http://www.nasdaqomxbaltic.com/market/?instrument=LV0000100311&list=3&pg=details&tab=news”.

Akcionāru sapulce notiks AS „LATVIJAS TILTI” juridiskajā adresē Granīta ielā 15, Stopiņu novadā, Rumbulā, 2010.gada 23.aprīlī plkst. 11.00.

AS „LATVIJAS TILTI” valde

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!