• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicinot iedzīvotājus iesaistīties Lielajā talkā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2010., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207091

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Preses īssaietā pēc tikšanās ar Ministru prezidentu

Vēl šajā numurā

25.03.2010., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicinot iedzīvotājus iesaistīties Lielajā talkā

23.martā Valsts prezidents Valdis Zatlers piedalījās Lielās talkas koordinatoru sanāksmē un aicināja visus Latvijas iedzīvotājus aktīvi iesaistīties pēc mēneša, 24.aprīlī, notiekošajā talkā, lai Latviju veidotu par zaļāko, tīrāko un dinamiskāko valsti pasaulē.

Savā uzrunā V.Zatlers pauda gandarījumu, ka Latvijas Lielās talkas ideja sāk izplatīties pasaulē un Baltijai ir daudz sekotāju citās valstīs – Rumānijā, Slovēnijā, Itālijā un pat Indijā. Piemēram, pagājušajā nedēļā notika talkošana Portugālē, kurā kopā ar savu dzīvesbiedri un mazbērniem piedalījās arī Portugāles prezidents.

“Lielā talka ir diena, kas ir piepildīta ar mūsu cilvēku pašapziņu un mīlestību. Jo mūsu, talkotāju, kļūst vairāk, jo vairāk kļūst to, kas ikdienā seko zaļiem ideāliem,” norādīja Valsts prezidents, kā iemeslu cilvēku aktīvajai iesaistei Lielajā talkā minot brīvprātīgu pulcēšanos, lai paveiktu ko labu un ar tūlītēji redzamu rezultātu.

Lielās talkas koordinatoru sanāksmes dalībnieki ieguva praktisku informāciju par talkas rīkošanu un saņēma talkas inventāru – bezmaksas maisus un cimdus, afišas iedzīvotāju informēšanai un instrukcijas pasākuma organizēšanai.

Valsts prezidents V.Zatlers ir Lielās talkas patrons kopš akcijas sākuma 2008.gadā un ir aktīvi piedalījies iepriekšējo divu gadu vides sakopšanas pasākumos, talkojot Lapmežciemā un Jelgavā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!