• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"LR starptautiskie līgumi"- 12.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.1999., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20736

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 1999. gada budžetu

Vēl šajā numurā

12.01.1999., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"LR starptautiskie līgumi"— 12.burtnīca

Godātie lasītāji, "Latvijas Vēstneša" apgādā tapusī Latvijas Republikas starptautisko līgumu 12.burtnīca pie jums dodas ar septiņiem starptautiskajiem dokumentiem, kas apstiprināti Saeimā pagājušā gada nogalē.

Šo dokumentu vidū ir pieci ar Kazahstānas Republiku noslēgtie nolīgumi gaisa satiksmes, autosatiksmes un dzelzceļa transporta jomā, kurus pagājušā gada 19.maijā Almati parakstīja mūsu valsts satiksmes ministrs Vilis Krištopans un Kazahstānas transporta un satiksmes ministrs Erkins Kalijevs. Tātad šajā burtnīcā latviešu un likumā paredzētajā otras līgumslēdzējas puses valodā, šoreiz krievu valodā, ievietoti: Latvijas Republikas valdības un Kazahstānas Republikas valdības nolīgums par automobiļu starptautisko satiksmi; nolīgums par gaisa satiksmi; nolīgums par sadarbību dzelzceļa transporta jomā; nolīgums par Latvijas Republikas ostu izmantošanu Kazahstānas Republikas kravu apstrādei un transportēšanai; nolīgums par tranzīta kārtību.

Pagājušā gada aprīlī Rīgā ar Slovākiju un Šveici tika parakstīti nolīgumi, kas nosaka kārtību, kādā veicami pasažieru un kravu starptautiskie pārvadājumi starp Latviju un otru līgumslēdzēju pusi, kā arī tranzītā cauri šīm valstīm. Tas ir Latvijas Republikas valdības un Slovākijas Republikas valdības nolīgums par starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu, kurš stājās spēkā 1998.gada 12.decembrī. Otrs ir Latvijas Republikas valdības un Šveices Konfederācijas Federālās padomes nolīgums par pasažieru un kravu starptautiskajiem pārvadājumiem ar autotransportu, tas ir spēkā kopš 1998.gada 13.decembra. Abi dokumenti ir lasāmi šajā burtnīcā.

Izdevums ir nopērkams "Latvijas Vēstneša" preses namiņā (Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā) vai laikraksta redakcijā.

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!