• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1996. gada 12. jūnija rīkojums Nr. 218 "Grozījumi Ministru kabineta 1996.gada 9.janvāra noteikumos Nr.18 "Kārtība, kādā ar muitas nodokli un pievienotās vērtības nodokli netiek apliktas preces un citi priekšmeti, kas Latvijas Republikā tiek ievesti uz izstādei, gadatirgum vai līdzīgam pasākumam paredzēto laiku". Anulēts". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.06.1996., Nr. 103 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207466

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.219

Par kārtību, kādā samaksājams pievienotās vērtības nodoklis un muitas nodoklis, kas nav maksāts, ievedot masu informācijas līdzekļu veidošanai un izplatīšanai nepieciešamās preces

Vēl šajā numurā

14.06.1996., Nr. 103

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 218

Pieņemts: 12.06.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.218

Rīgā 1996.gada 12.jūnijā (prot.nr.31, 27.§)

Grozījumi Ministru kabineta 1996.gada 9.janvāra noteikumos Nr.18 "Kārtība, kādā ar muitas nodokli un pievienotās vērtības nodokli netiek apliktas preces un citi priekšmeti, kas Latvijas Republikā tiek ievesti uz izstādei, gadatirgum vai līdzīgam pasākumam paredzēto laiku"

Izdoti saskaņā ar likumu "Par muitas nodokli (tarifiem)" 22.pantu

Izdarīt Ministru kabineta 1996.gada 9.janvāra noteikumos Nr.18 "Kārtība, kādā ar muitas nodokli un pievienotās vērtības nodokli netiek apliktas preces un citi priekšmeti, kas Latvijas Republikā tiek ievesti uz izstādei, gadatirgum vai līdzīgam pasākumam paredzēto laiku" (Latvijas Vēstnesis, 1996, 7.nr.) grozījumu un izteikt 8.6.6. apakšpunktu šādā redakcijā:

8.6.6. garantijas dokuments saskaņā ar šo noteikumu 9.punktu, izņemot gadījumu, ja ieved Labklājības ministrijas apstiprinātā un ar Finansu ministriju saskaņotā sarakstā iekļautos medikamentus, medicīnas preces un specializētos zīdaiņiem paredzētos produktus, kuri netiek aplikti ar pievienotās vērtības nodokli."

Ministru prezidenta vietā - izglītības un zinātnes ministrs, Ministru prezidenta biedrs M.Grīnblats

Labklājības ministrs V.Makarovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!