• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.04.2010., Nr. 54 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207642

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

06.04.2010., Nr. 54

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Latvijas un Šveices sadarbības programmas grantu shēma „NVO fonds”

Sabiedrības integrācijas fonds izsludina atklātu konkursu nevalstisko organizāciju projektiem, kuru mērķa grupa ir pirmspensijas un pensijas vecuma cilvēki un/vai sociālās atstumtības riskam pakļautie bērni un jaunieši un kuri tiks īstenoti ar Latvijas un Šveices sadarbības programmas grantu shēmas „NVO fonds” finansiālu atbalstu. Konkursa nolikums, iesnieguma veidlapa, metodiskie norādījumi un cita nepieciešamā informācija pieejama Sabiedrības integrācijas fonda interneta mājaslapā http://www.lsif.lv vai fonda birojā Rīgā, Brīvības ielā 40-39.

Apakšprojektu iesniegumu I daļas iesniegšanas termiņš ir 2010.gada 13.maijs līdz plkst. 17.00. II daļa būs jāsagatavo tikai pēc Sabiedrības integrācijas fonda uzaicinājuma saņemšanas un jāiesniedz līdz 2010.gada 10.augustam plkst. 17.00.

Laipni aicinām uz informatīvajiem semināriem, kas notiks Daugavpilī 13.aprīlī, Liepājā 15.aprīlī un Rīgā 19.aprīlī. Detalizētāka informācija par semināriem būs pieejama Sabiedrības integrācijas fonda interneta mājaslapā http://www.lsif.lv. Pieteikšanās pa tālruni 67281752.

Jautājumus lūdzam sūtīt pa e-pastu liene.jekabsone@lsif.lv vai pa faksu 67078224, norādot atsauci uz šo projektu iesniegumu konkursu.

Finansē Šveices Konfederācija no Latvijas un Šveices sadarbības programmas līdzekļiem paplašinātajai Eiropas Savienībai

 


Konkurss

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklāto projektu konkursu pašvaldībām „Jauniešu aktīvās atpūtas laukumu izveide vai pielāgošana pašvaldībās”. Viena pieteiktā projekta finansējuma apmērs - no 2500 LVL līdz 3000 LVL. Projekta iesnieguma iesniegšanas termiņš - 2010.gada 19.aprīlis. Sīkāka informācija pieejama: www.izm.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!