• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2010., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207705

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

07.04.2010., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums


Engures novada dome paziņo, ka š.g. 23.marta sēdē pieņemts lēmums nodot sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai detālplānojuma pirmo redakciju “Kaltomu” zemesgabalam (kad.nr.9066 004 0262) Engures novada Lapmežciemā.

Sabiedriskās apspriešanas termiņš - trīs nedēļas no sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un vietējā laikrakstā. Šajā laikā detālplānojuma materiāli izstādīti Lapmežciema pagasta pārvaldes telpās Lapmežciemā, Liepu ielā 2. Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks š.g. 22.aprīlī plkst. 15.00 pagasta pārvaldē.

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus līdz 29.aprīlim var iesniegt pagasta pārvaldē Lapmežciemā, Liepu ielā 2, darba laikā. Apmeklētāju pieņemšana pie detālplānojuma vadītāja R.Kozlovska notiek katru ceturtdienu no pulksten 9 līdz 12 un no 13 līdz 18.


Paziņojums par Strenču novada teritorijas plānojuma izstrādi

Strenču novada teritorijas plānojuma 2011. - 2023.gadam (turpmāk tekstā Plānojums) izstrāde uzsākta saskaņā ar Strenču novada domes 16.09.2009. lēmumu (protokols nr.9; 20.§), atbilstoši 19.10.2004. Ministru kabineta (turpmāk MK) noteikumiem Nr.883 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” un tiek turpināta saskaņā ar 06.10.2009. MK noteikumiem Nr.1148 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi. Izstrādes vadītāja Alīna Ločmele.

Teritorijas plānojuma izstrādes grafiks:

Plānojuma pirmās redakcijas un Vides pārskata (novērtējuma) sagatavošana un teritorijas plānojuma pirmās redakcijas un Vides pārskata nodošana sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai - 2011.g.februāris. Apspriešanas laikā paredzēt tikšanos ar iedzīvotājiem un apmeklētāju pieņemšanu.

Lēmuma pieņemšana par Plānojuma pirmās redakcijas apstiprināšanu vai pilnveidošanu - 2011.gada aprīlis.

Plānojuma galīgās redakcijas projekta sagatavošana - 2011.gada maijs un nodošanu sabiedriskai apspriešanai, ja nepieciešams. Apspriešanas laikā paredzēt tikšanos ar iedzīvotājiem un apmeklētāju pieņemšanu.

Vides pārskata iesniegšana atzinuma saņemšanai Vides pārraudzības Valsts birojā -2011. maijs.

Plānojuma redakcijas un Vides pārskata (novērtējuma), institūciju atzinumu un sabiedriskās apspriešanas materiālu iesniegšana izskatīšanai Strenču novada domē lēmuma pieņemšanai - 2011.maijs.

Plānojuma redakcijas nodošana Vidzemes plānošanas reģionam atzinuma saņemšanai - 2011.gada jūnijs.

Lēmuma pieņemšana par Strenču novada teritorijas plānojuma apstiprināšanu un Strenču novada pašvaldības Saistošo noteikumu izdošana - 2011.gada septembris.


Ogres novada domes sēdes protokola izraksts

Ogrē, Brīvības ielā 33

2010.gada 18.martā

Protokola Nr.3 2.§

Par saistošo noteikumu Nr.15/2010 “Detālplānojums dārzkopības sabiedrības “Lašupes” teritorijas daļā Ogresgala pagastā, Ogres novadā,” apstiprināšanu

Iepazīstoties ar SIA „Baustelle” izstrādāto detālplānojuma galīgo redakciju un ziņojumu par detālplānojuma izstrādes procesu, ziņojumu par detālplānojuma atbilstību Ogres novada Ogres pilsētas un Ogresgala pagasta teritorijas plānojumam, institūciju nosacījumu ievērošanu, vērā ņemtajiem un noraidītajiem juridisko un fizisko personu priekšlikumiem un iebildumiem un pamatojoties uz Ministru kabineta 09.10.2009. noteikumu Nr.1148 “Vietējās pašvaldības teritorijas plānošanas noteikumi” 76.panta 1.daļu, 78., 79. un 82.pantu, Ogres novada Ogres pilsētas un Ogresgala pagasta apbūves noteikumu 4.15.punktu un Aizsargjoslu likuma 33.pantu, atklāti balsojot (par - 17 balsis, pret - nav, atturas - nav), Ogres novada dome nolemj:

1. Apstiprināt iesniegto detālplānojuma redakciju dārzkopības sabiedrības “Lašupes” teritorijas daļā Ogresgala pagastā, Ogres novadā, kā galīgo redakciju.

2. Apstiprināt Ogres novada saistošos noteikumus Nr.15/2010 “Detālplānojums dārzkopības sabiedrības “Lašupes” teritorijas daļā Ogresgala pagastā, Ogres novadā” (pielikumā uz 5 lapām).

3. Uzdot Ogres būvvaldes teritorijas plānotājam U.Apinim likumā noteiktā kārtībā iesniegt zināšanai saistošos noteikumus atbildīgajām valsts institūcijām un publicēt lēmumu par detālplānojuma un saistošo noteikumu apstiprināšanu izdevumā “Ogrēnietis” un laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

4. Kontroli par lēmuma izpildi uzdot Ogres novada domes priekšsēdētājam Edvīnam Bartkevičam.

(Sēdes vadītāja domes priekšsēdētāja E.Bartkeviča paraksts)

Lēmums stājas spēkā 19.03.2010.


Ar saistošajiem noteikumiem var iepazīties Ogres novada pašvaldības Lietvedības nodaļā Ogrē, Brīvības ielā 33, 206.kabinetā pašvaldības darba laikā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!