• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministre: Par neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.2010., Nr. 55 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207714

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot jauno Kirgizstānas vēstnieci

Vēl šajā numurā

07.04.2010., Nr. 55

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministre: Par neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu

1.aprīlī iekšlietu ministre un veselības ministres pienākumu izpildītāja Linda Mūrniece ir panākusi vienošanos ar AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” direktoru Adigjozalu Mamedovu par neatliekamās medicīniskās palīdzības transporta pakalpojumu nodrošinājumu Rīgas pilsētas un Rīgas reģiona iedzīvotājiem pēc šā gada 1.maija.

Vienošanās paredz, ka ar AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” Iepirkumu likuma noteiktā kārtībā tiks pagarināts līgums par transporta pakalpojumu nodrošinājumu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD) līdz šā gada beigām. Vienlaikus tiek izbeigta iepirkumu procedūra, kuras rezultātā Rīgas Sanitārā transporta autobāze kā vienīgais pretendents uzvarēja konkursā par pakalpojuma sniegšanu uz pieciem gadiem. Plānots, ka tuvākajā laikā NMPD izsludinās jaunu atklātu konkursu par transporta pakalpojumu nodrošinājumu.

Iekšlietu ministre un veselības ministres pienākumu izpildītāja Linda Mūrniece uzskata: “Panāktā vienošanās pieliek punktu spekulācijām par neatliekamās medicīniskās palīdzības darba apdraudējumu Rīgas pilsētā un tās reģionā. Neatliekamo medicīnisko palīdzību saņems ikviens, kuram tā būs nepieciešama. Savukārt jaunā iepirkumu procedūra tiks organizēta, izslēdzot iespējamību, ka tā rīkota vienam pretendentam.”

Iepirkumu NMPD organizēja, lai arī turpmāk mediķi tiktu nodrošināti ar operatīvo transportu un šoferu pakalpojumiem nākamos piecus gadus, jo esošais līgums beidzas 30.aprīlī.

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!