• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 7. aprīļa rīkojums Nr. 190 "Grozījumi darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.2010., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207799

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.191

Par nekustamā īpašuma "Brizulīte" Sēmes pagastā, Tukuma novadā, nodošanu Zemkopības ministrijas valdījumā

Vēl šajā numurā

09.04.2010., Nr. 57

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 190

Pieņemts: 07.04.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.190

Rīgā 2010.gada 7.aprīlī (prot. Nr.16 39.§)

Grozījumi darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā

1. Izdarīt darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2008.gada 9.aprīļa rīkojumu Nr.197 "Par darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājuma apstiprināšanu") šādus grozījumus:

1.1. izteikt 186., 187., 188., 189. un 190.punktu šādā redakcijā:

"186. Apakšaktivitātes mērķis: Veicināt investīcijas cilvēkresursos un saimnieciskās darbības veicēju un biedrību (izņemot tādu biedrību, kas ir Latvijas darba devēju organizāciju apvienība un kam ir deleģētas tiesības darboties nacionālā līmenī) tiešo dalību tiem pieejamā darbaspēka kvalifikācijas celšanā, tādējādi sekmējot darba ražīgumu, veicinot darba tirgus un komercdarbības attīstību, kā arī ceļot ekonomikas konkurētspēju.

187. Atbalsta veids: Atbalsts saimnieciskās darbības veicējiem un biedrībām (izņemot tādu biedrību, kas ir Latvijas darba devēju organizāciju apvienība un kam ir deleģētas tiesības darboties nacionālā līmenī) darbinieku kvalifikācijas celšanai un pārkvalifikācijai – vispārējām apmācībām (teorētiskai un praktiskai apmācībai, kura nav tieši saistīta ar konkrētā saimnieciskās darbības veicēja vai biedrības darbību un kurā iegūtās zināšanas un iemaņas izmantojamas arī citos saimnieciskās darbības veicējos vai citās darbības jomās).

188. Mērķa grupa: Saimnieciskās darbības veicējos un biedrībās (izņemot tādā biedrībā, kas ir Latvijas darba devēju organizāciju apvienība un kam ir deleģētas tiesības darboties nacionālā līmenī) nodarbinātās personas, darba devēji – saimnieciskās darbības veicēji un biedrības.

189. Finansējuma saņēmēji: Biedrība, kas ir Latvijas darba devēju organizāciju apvienība un kam ir deleģētas tiesības darboties nacionālā līmenī, biedrība, kas ir Eiropas Tirdzniecības kameru apvienības biedrs, vai biedrība, kura pārstāv apstrādes rūpniecības, informāciju tehnoloģiju un telekomunikāciju, zinātniskās pētniecības, radošās industrijas, transporta un sakaru, izmitināšanas vai automobiļu tirdzniecības un remonta nozares saimnieciskās darbības veicējus.

190. Minimālais un maksimālais projekta finansējuma apjoms: Projekta maksimālā atbalsta summa ir EUR 1 422 872 (LVL 1 000 000).'';

1.2. izteikt 208.punktu šādā redakcijā:

"208. Minimālais un maksimālais projekta finansējuma apjoms: Projekta minimālā atbalsta summa ir EUR 42 686 (Ls 30 000) un maksimālā atbalsta summa ir EUR 214 285 (Ls 150 000)."

2. Ekonomikas ministrijai nedēļas laikā iesniegt precizēto darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājumu Valsts kancelejā.

Ministru prezidenta vietā – finanšu ministrs E.Repše

Ekonomikas ministrs A.Kampars

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!