• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par valsts budžeta izpildi martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.04.2010., Nr. 57 https://www.vestnesis.lv/ta/id/207850

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par makroekonomisko rādītāju indeksu februārī

Vēl šajā numurā

09.04.2010., Nr. 57

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par valsts budžeta izpildi martā

Saskaņā ar Valsts kases operatīvajiem datiem par valsts budžeta izpildi šā gada pirmajos trīs mēnešos valsts pamatbudžeta un speciālā budžetā izdevumi pārsniedz ieņēmumus. Valsts budžeta deficīts pirmajos trīs mēnešos bija 181,4 miljoni latu.

Valsts pamatbudžeta ieņēmumi gada pirmajos trīs mēnešos bija 673,4 miljoni latu, savukārt izdevumi – 729,3 miljoni latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 55,9 miljoni latu. Savukārt speciālā budžeta ieņēmumi bija 281,3 miljoni latu, bet izdevumi – 406,9 miljoni latu, līdz ar to izveidojies finansiālais deficīts – 125,5 miljoni latu.

Martā valsts pamatbudžeta ieņēmumi bija 203,2 miljoni latu, bet izdevumi sasniedza 248 miljonus latu, finansiālais deficīts bija 44,8 miljoni latu. Valsts speciālā budžeta marta ieņēmumi bija 89 miljoni latu, izdevumi – 177 miljoni latu, veidojot 88 miljonu latu finansiālo deficītu. Valsts budžeta deficīts martā sasniedza 132,9 miljonus latu.

Lielākais speciālā budžeta deficīts veidojās, valstij saskaņā ar Satversmes tiesas lēmumu sākot atmaksāt ieturēto pensijas daļu, ko pensionāriem jāsaņem šā gada aprīlī.

Oficiālie valsts budžeta izpildes rādītāji (konsolidētie valsts un pašvaldību budžetu dati) par martu tiks publiskoti 16.aprīlī Valsts kases mājaslapā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!