• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Sveicot Latvijas Transatlantisko organizāciju jubilejā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.2010., Nr. 59 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208035

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ordeņu kapitula paziņojums

Par Atzinības krusta piešķiršanu un apbalvošanu ar goda zīmi

Vēl šajā numurā

14.04.2010., Nr. 59

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Sveicot Latvijas Transatlantisko organizāciju jubilejā

Latvijas Transatlantiskās organizācijas (LATO) 10.gadadienā aizsardzības ministrs Imants Lieģis ir izteicis gandarījumu, ka desmit pastāvēšanas gados LATO ir kļuvusi par nozīmīgu Aizsardzības ministrijas sadarbības partneri nevalstiskajā sektorā, ar kuru sadarbojoties ir izdevies realizēt daudzus kopīgus projektus.

“Latvijas Transatlantiskās organizācijas aktīvā darbība ir palīdzējusi Latvijai piepildīt vienu no svarīgākajiem mērķiem – kļūt par pilntiesīgu NATO dalībvalsti. Šajos gados Latvijas Transatlantiskās organizācijas biedri ir daudz laika un enerģijas veltījuši, piedaloties Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku rīkotajos pasākumos, kā arī nākuši klajā ar jaunām iniciatīvām, kas sekmējušas mūsu valsts eiroatlantisko integrāciju. LATO organizētās aktivitātes ir palīdzējušas Latvijas sabiedrībai labāk izprast gan Latvijā, gan pasaulē notiekošos drošības politikas procesus,” norāda aizsardzības ministrs.

Aizsardzības ministrs I.Lieģis pirms desmit gadiem kā vēstnieks NATO nāca klajā ar ideju par LATO dibināšanu.

LATO ir nevalstiska sabiedriska organizācija. Tā apvieno domubiedrus, kas vēlas veicināt Latvijas dalību NATO. Kopš 2000.gada, kad tika dibināta LATO, tā ir izplatījusi informāciju par NATO un veicinājusi diskusijas par Latvijas un starptautiskās sabiedrības drošības un aizsardzības politikas jautājumiem, rīkojusi seminārus, konferences, priekšlasījumus un citus pasākumus, aktīvi piedalījusies starptautiskos drošības politikas forumos, kā arī izveidojusi sadarbību ar LATO mērķu atbalstītājām organizācijām Latvijā un ārvalstīs.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!