• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 12. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2010., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208094

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par Saeimas 2010. gada 15. aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību

Vēl šajā numurā

15.04.2010., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 12. aprīļa sēdi

1. Sēdē izskatīja 17 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Raimonda Paula iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Raimondam Paulam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.aprīlī.

3. Izskatīja deputātes Antas Rugātes iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Antai Rugātei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 15.aprīlī.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 15.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 12.aprīļa līdz 18.aprīlim.

6. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto labklājības ministra Ulda Auguļa iesniegumu par Ventspils tiesas tiesneses Maijas Ceras atbrīvošanu no amata.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto labklājības ministra Ulda Auguļa iesniegumu par Administratīvās rajona tiesas tiesneses Dinas Suipes apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

8. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto labklājības ministra Ulda Auguļa iesniegumu par Bauskas zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Laumas Ainas Balašas apstiprināšanu amatā bez pilnvaru termiņa ierobežojuma.

9. Pieņēma lēmumu par interaktīvās spēles “ES Prāta darbnīca” nodošanu Ārlietu ministrijai.

10. Nolēma nodot Saeimas Kancelejai precizēšanai 4.maija Deklarācijas kluba valdes priekšsēdētāja Jura Karlsona iesniegumu par finansiālu atbalstu informatīvas brošūras “1990.gada 4.maijs un 1991.gada 21.augusts Latvijas vēsturē” tipogrāfiskai izgatavošanai.

11. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Andrim Bērziņam (Saeimas 31.marta ārkārtas sēdē); Augustam Brigmanim (Saeimas 31.marta ārkārtas sēdē).

12. Apstiprināja komandējumu Rietumeiropas Savienības asamblejas (Eiropas drošības un aizsardzības Parlamentārās asamblejas) Latvijas delegācijas vadītājam Ainaram Baštikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 18.aprīļa līdz 20.aprīlim.

13. Prezidijs nolēma neapstiprināt komandējumu Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas loceklei Janīnai Kursītei–Pakulei uz Sanfrancisko (Amerikas Savienotās Valstis) no 2010.gada 28.aprīļa līdz 3.maijam sakarā ar to, ka tas nav saistīts ar parlamentāru uzaicinājumu.

14. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājas Ērikas Zommeres, delegācijas vadītājas vietnieka Jāņa Reira, delegācijas locekles Baibas Rivžas un delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas komandējumu uz Oslo (Norvēģija) no 2010.gada 12.aprīļa līdz 14.aprīlim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!