• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par brīvprātīgo iesaistīšanu NATO asamblejas Rīgas sesijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2010., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem Ārstniecības likumā

Vēl šajā numurā

15.04.2010., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par brīvprātīgo iesaistīšanu NATO asamblejas Rīgas sesijā

NATO Parlamentārās asamblejas (PA) Rīgas sesijas norisē maija beigās plānots iesaistīt brīvprātīgos, kuriem tā būs iespēja piedalīties plaša mēroga starptautiska pasākuma organizēšanā.

NATO PA Rīgas sesijā jaunu pieredzi varēs iegūt apmēram 40 Rīgas Stradiņa universitātes studenti, kuri apliecinājuši labas valodu zināšanas, augstas komunikācijas prasmes, kā arī izrādījuši vēlmi un gatavību iesaistīties sesijas norises nodrošināšanā.

Brīvprātīgie būs iesaistīti viesu sagaidīšanā lidostā un viesnīcās, kā arī pavadīs viesus sesijas oficiālajā transportā un ekskursiju laikā. Daļa jauniešu palīdzēs NATO PA sekretariātam nodrošināt pastāvīgo komiteju sēžu un plenārsēdes norisi, bet citi būs iesaistīti tehniskajos darbos – dokumentu kopēšanā, izdalīšanā un savākšanā, kā arī sniegs citu nepieciešamo atbalstu.

Brīvprātīgo apmācības plānots sākt aprīļa beigās.

Brīvprātīgo atbalsts būs nepieciešams visās sesijas dienās – no 28.maija līdz 1.jūnijam, bet atsevišķi jaunieši darbu varēs sākt jau dažas dienas agrāk, kad Latvijā ieradīsies NATO PA starptautiskā sekretariāta darbinieki.

NATO Parlamentārā asambleja ir 1955.gadā dibināta konsultatīva starpparlamentāra organizācija, kas apvieno Ziemeļatlantijas līguma organizācijas valstu parlamentāriešus. NATO PA ir kā tilts starp NATO un tās dalībvalstu likumdevējiem, kas palīdz uzturēt parlamentu un sabiedrības atbalstu alianses politikai.

Ar plašāku informāciju par NATO PA un PA pavasara sesiju var iepazīties NATO PA 2010.gada pavasara sesijas mājaslapā www.natopariga.lv.

NATO PA 2010.gada pavasara sesija no 2010.gada 28.maija līdz 1.jūnijam notiks Rīgā starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!