• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja apsveikumu ventspilniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.2010., Nr. 60 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208104

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojums par Ievas Zabarovskas apstiprināšanu par Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesnesi

Vēl šajā numurā

15.04.2010., Nr. 60

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimas priekšsēdētāja apsveikumu ventspilniekiem

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 13.aprīlī nosūtījis apsveikuma uzrunu Ventspilī notiekošās konferences “Ventspils paralēle III. Pilsēta gadsimtu zīmēs un zīmolos” dalībniekiem.

“Ventspilnieki prot gan turēt godā savas pilsētas vēsturi, gan gādāt par nepārtrauktu un dinamisku pilsētas attīstību,” uzrunā uzsver Saeimas priekšsēdētājs. “No sirds priecājos, ka Ventspils pilsēta turpina tradīciju reizi divos gados rīkot zinātnisku konferenci, kurā atskatās uz pilsētas vēsturi un pārrunā pilsētas attīstībai nozīmīgus jautājumus.”

“Tas, kāda Ventspils ir šodien, ir visu ventspilnieku kopīga un neatlaidīga darba rezultāts, un domāju, ka ventspilnieki var lepoties ar paveikto,” pauž G.Daudze.

“Šogad Ventspils atzīmē savu 720.jubileju. Pēc dažām nedēļām, 4.maijā, svinēsim arī mūsu valsts neatkarības atjaunošanas divdesmito gadadienu,” norāda Saeimas priekšsēdētājs. Atskatoties uz divdesmit neatkarības gadiem, G.Daudze atzīst, ka Ventspils ir strauji attīstījusies un pratusi maksimāli izmantot šā laika piedāvātās iespējas.

Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes uzruna tika nolasīta 13.aprīlī Ventspilī notiekošajā konferencē “Vents­pils paralēle III. Pilsēta gadsimtu zīmēs un zīmolos”. Konference tika rīkota par godu Ventspils pilsētas 720 gadu jubilejai.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!