• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Pasaules bankas lielo aizdevumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.1999., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20826

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par pensionāru protestu

Vēl šajā numurā

14.01.1999., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Pasaules bankas lielo aizdevumu

P.JPG (28727 BYTES)

Vakar, 13.janvārī, piedaloties Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektoram Andrejam Sončikam un valsts ieņēmumu valsts ministrei Aijai Počai (aizmugurē), finansu ministrs Ivars Godmanis un Pasaules bankas Eiropas un Centrālāzijas reģionu Polijas un Baltijas valstu departamenta direktors Bazils Kavaļskis parakstīja līgumu par Pasaules bankas kredītu

Pasaules bankas pārstāvis:

— sarunā

ar Ministru prezidentu

Vakar, 13.janvārī, Ministru prezidents Vilis Krištopans tikās ar Pasaules bankas (PB) Polijas un Baltijas valstu direktoru Bazilu Kavaļski ( Basil Kavalsky ).

B.Kavaļskis informēja Ministru prezidentu par PB darbību Latvijā, par līdzšinējo Latvijas un PB sadarbību, kā arī par īstenotajiem projektiem.

Ministru prezidents Vilis Krištopans atzinīgi novērtēja Pasaules bankas paveikto un informēja viesi par situāciju Latvijā un Latvijas valdības prioritātēm.

Tika apspriesti tālākās sadarbības jautājumi korupcijas novēršanā, reģionālajā attīstībā, veselības aprūpē, izglītībā un citās jomās.

Valdības preses departaments

— tiekoties

ar finansu ministru

Vakar, 13.janvārī, finansu ministrs Ivars Godmanis un Pasaules bankas Eiropas un Centrālāzijas reģiona Polijas un Baltijas valstu direktors Bazils Kavaļskis parakstīja līgumu Pasaules bankas aizdevumam Latvijai.

Kredīta kopējais apjoms ir 5,05 miljoni ASV dolāru. Projekta realizācijas un kredīta apmaksas termiņš ir četri gadi. Aizdevumu paredzēts izmantot kapitālieguldījumiem Valsts ieņēmumu dienesta (VID) modernizēšanai (tai skaitā datoru un datorprogrammu, kā arī citas VID darbā nepieciešamas tehnikas iegādei), VID speciālistu mācībām, konsultantu piesaistīšanai u.c.

Finansu ministrijas preses dienests

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

 

a

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!