• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrija: Par ātrās palīdzības transporta pakalpojumiem Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.2010., Nr. 62 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208303

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iekšlietu ministre: Par Satiksmes uzraudzības rotas darbinieku pienākumiem

Vēl šajā numurā

20.04.2010., Nr. 62

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrija: Par ātrās palīdzības transporta pakalpojumiem Rīgā

19.aprīlī Veselības ministrija saņēmusi AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” atbildes vēstuli, kurā uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Adigjozals Mamedovs apstiprina sarunās ar iekšlietu ministri un veselības ministres pienākumu izpildītāju Lindu Mūrnieci pausto, ka ir gatavs turpināt specializētā autotransporta un autovadītāju pakalpojuma nodrošināšanu Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) vajadzībām pēc šā gada 30.aprīļa. Tuvākajā laikā ar AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” tiks sāktas sarunas par pakalpojuma nodrošināšanu no 1.maija, kuru laikā tiks panākta vienošanās par jaunā līguma termiņiem un apmaksas nosacījumiem.

Vienlaikus tiks izbeigta iepirkumu procedūra, kuras rezultātā AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” uzvarēja konkursā par pakalpojuma sniegšanu uz pieciem gadiem kā vienīgais pretendents. Plānots, ka tuvākajā laikā NMPD izsludinās jaunu atklātu konkursu par transporta pakalpojumu nodrošinājumu. Iepirkumu par neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanai nepieciešamiem transportlīdzekļiem ar specializētu aprīkojumu un autovadītāja pakalpojumiem NMPD organizēja, lai arī turpmāk Rīgā un Pierīgā mediķi tiktu nodrošināti ar operatīvo transportu un šoferu pakalpojumiem turpmākos piecus gadus, jo pašreizējais līgums ar AS “Rīgas Sanitārā transporta autobāze” beidzas 30.aprīlī.

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!