• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 13. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.1999., Nr. 10 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20831

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.5

Par Latvijas Republikas valdības un Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotās Karalistes valdības saprašanās memorandu par abu valstu muitas administrāciju savstarpēju administratīvu palīdzību

Vēl šajā numurā

14.01.1999., Nr. 10

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 13. janvāra sēdē

Akceptēts likumprojekts "Emigrācijas likums". Tā mērķis būs nodrošināt Latvijas pilsoņu un nepilsoņu tiesības izceļot uz pastāvīgu dzīvi citā valstī, kā arī aizsargāt valsts un personu intereses saistībā ar emigrāciju.

Akceptēts grozījumu projekts Repatriācijas likumā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Vienošanās memorandu par trīs Baltijas bataljona kontingentu izvietošanu Dānijas bataljona Daudznacionālo stabilizācijas spēku (SFOR) sastāvā Bosnijā un Hercogovinā".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas, Igaunijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Lietuvas Republikas Nacionālās aizsardzības ministrijas Vienošanās memorandu par Baltijas bataljona vadīšanu, finansēšanu un pārvaldīšanu"

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1997.gada 2.decembra noteikumos Nr.402 "Noteikumi par fondiem, kuru izmaksātās stipendijas nav apliekamas ar iedzīvotāju ienākuma nodokli".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Kārtība, kādā ar akcīzes nodokli naftas produktiem apliek naftas gāzes un pārējos gāzveida ogļūdeņražus". Paredzams, ka ar akcīzes nodokli apliek naftas gāzi, kuru paredzēts izmantot par degvielu transporta līdzekļos.

Komiteja akceptēja grozījumus projektu likumā "Par ugunsdrošību". Grozījumu projekts paredz Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārraudzības statusa precizēšanu, kā arī redakcionāli precizē atsevišķus pantus.

Akceptēts likumprojekts "Par 1979. gada Bonnas konvenciju par migrējošo savvaļas dzīvnieku sugu aizsardzību".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par konvencijas "Par bioloģisko daudzveidību" izpildi". Tas, pamatojoties uz likuma "Par 1992. gada 5.jūnija Riodežaneiro konvenciju par bioloģisko daudzveidību" 4.pantu, paredz uzdot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai veikt koordinatora funkcijas sadarbībai ar konvencijas sekretariātu.

Komiteja akceptēja likumprojektu "Par konsolidētajiem gada pārskatiem". Likums noteiks konsolidēto gada pārskatu sagatavošanas vispārīgos noteikumus, konsolidācijā iesaistāmo loku, kā arī konsolidētā pārskata un konsolidētā ziņojuma sastādīšanas, pārbaudes, apstiprināšanas un publicēšanas kārtību.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!