• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 19. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2010., Nr. 64 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208476

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010. gada 22. aprīlī

Vēl šajā numurā

22.04.2010., Nr. 64

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 19. aprīļa sēdi

1. Sēdē izskatīja četrus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 22.aprīļa sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 22.aprīlī pulksten 17.00.

4. Pieņēma lēmumu par Saeimas svinīgās sēdes sasaukšanu 2010.gada 4.maijā Rīgā, Aspazijas bulvārī 3, Latvijas Nacionālās operas telpās.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 19.aprīļa līdz 25.aprīlim.

6. Pieņēma zināšanai informāciju, ka deputāts Alberts Krūmiņš vēlas darboties deputātu grupā sadarbībai ar Kuveitas parlamentu. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Nolēma konceptuāli atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas Aijas Barčas iesniegumu par konferences organizēšanu Saeimā šā gada 23.aprīlī.

8. Pieņēma zināšanai un nodeva Saeimas Kancelejai Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Arņa Cimdara iesniegumu par Saeimas nama Sarkanās zāles izmantošanu.

9. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto labklājības ministra Ulda Auguļa iesniegumu par Daugavpils zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Tatjanas Ivanovas iecelšanu amatā atkārtoti uz diviem gadiem.

10. Izskatīja deputātes Vairas Paegles iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 31.marta ārkārtas sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Ingrīdai Circenei, Antai Rugātei, Borisam Cilevičam, Oskaram Kastēnam un delegācijas sekretāram Martinam Olekšam uz Strasbūru (Francija) no 2010.gada 24.aprīļa līdz 30.aprīlim;

2) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas locekļiem Baibai Rivžai, Anatolijam Mackevičam, delegācijas sekretārei Ingrīdai Putniņai un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Viļņu (Lietuva) 2010.gada 22. un 23.aprīlī;

3) Informācijas nodaļas informācijas sistēmas administratorei Irēnai Kapeniecei uz Hāgu (Nīderlande) no 2010.gada 5.maija līdz 8.maijam.

12. Pieņēma lēmumu par grozījumu Saeimas Prezidija lēmumā par Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres Ingrīdas Putniņas komandējumu uz Stokholmu (Zviedrija) 2010.gada 19. un 20.aprīlī.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!