• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrija: Par dalību labdarības akcijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2010., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208807

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Par nodokļu un nodevu pamatnostādnēm

Vēl šajā numurā

27.04.2010., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrija: Par dalību labdarības akcijās

Aizsardzības ministrijas (AM) un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) darbinieki un karavīri, atsaucoties labdarības portāla “Ziedot.lv” akcijai “Pārtikas banka “Paēdušai Latvijai””, saziedojuši vairāk nekā 150 pārtikas pakas maznodrošinātajām ģimenēm.

23.aprīlī Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji sākuši izdalīt pārtikas pakas Valmieras un Burtnieku novada Ēveles pagasta ģimenēm, savukārt nākamnedēļ atlikušās pārtikas pakas tiks nogādātas Aizkraukles novada iedzīvotājiem.

“Vēlos pateikties visiem Aizsardzības ministrijas darbiniekiem un Nacionālo bruņoto spēku karavīriem par līdzdalību šajā un arī citās labdarības akcijās. Mums jādomā par to, kā šajos ekonomiski tik grūtajos laikos sniegt savu atbalstu tiem, kuriem tas ir īpaši nepieciešams,” norāda aizsardzības ministrs Imants Lieģis.

Šobrīd AM un NBS ir iesaistījusies arī līdzekļu un mantu ziedošanā Ludzas novada Mērdzenes pagasta maznodrošināto ģimenēm, kā arī akcijā “Eiropas gads cīņai pret nabadzību un sociālo atstumtību”, kur tiek plānots nodrošināt maznodrošinātajiem lauka virtuves ēdināšanu.

Iepriekš AM un NBS ir iesaistījusies labdarības akcijā Burtnieku novada maznodrošināto ģimenēm, ziedojot dažādas mantas, drēbes un sadzīvē noderīgas lietas.

Ir sniegts atbalsts Ogres novada Lauberes un Daugavpils novada Naujenes bērnu namiem, ziedojot bērniem grāmatas, spēles un apģērbu, kā arī citas noderīgas mantas.

NBS ir iesaistījusies “Ziedot.lv” akcijā, kur tika saziedots apģērbs, elektropreces, trauki un nodoti maznodrošināto un daudzbērnu ģimenēm.

2008.gadā tika veidota labdarības akcija, lai atbalstītu Afganistānas iedzīvotājus – tika ziedotas drēbes un mantas Afganistānas bērnu namiem un sieviešu cietumam.

Iespēju robežās, ziedojot līdzekļus, NBS iesaistās arī atbalsta sniegšanā slimo karavīru bērnu ārstēšanā.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!