• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par nodokļu un nodevu pamatnostādnēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2010., Nr. 66 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208811

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministrija: Par Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanu

Vēl šajā numurā

27.04.2010., Nr. 66

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par nodokļu un nodevu pamatnostādnēm

Finanšu ministrijas mājaslapā www.fm.gov.lv ir pieejama prezentācija par precizēto Nodokļu un nodevu sistēmas attīstības pamatnostādņu 2011.–2016.gadam projektu.

Finanšu ministrija par izstrādāto Nodokļu un nodevu sistēmas attīstības pamatnostādņu projektu jau marta pirmajā pusē sāka diskusiju ar sociālajiem partneriem Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēdē, kā arī ar uzņēmējiem Tautsaimniecības padomes sēdē. Lai iesaistītu plašāku ekspertu, uzņēmēju un citu interesentu loku dokumenta apspriešanā, tika izsludināta pamatnostādņu sabiedriskā apspriešana mājaslapā. Sabiedriskās apspriešanas laikā ir saņemti vairāki priekšlikumi gan no fiziskām un juridiskām personām, gan sabiedriskajām organizācijām.

Pamatnostādņu projektu pēc to izskatīšanas darba grupā paredzēts 6.maijā izsludināt valsts sekretāru sanāksmē un pēc tam līdz 1.jūnijam atbilstoši 2011.gada valsts budžeta izstrādes grafikam iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!