• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.04.2010., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/208893

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

28.04.2010., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu Latvijas pārstāvju atlasei Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komitejai

Eiropas Ekonomikas un sociālo lietu komiteja konsultē Eiropas Komisiju, Padomi un Eiropas Parlamentu, sniedzot atzinumus par ES tiesību aktiem, kā arī izstrādā atzinumus pēc savas iniciatīvas. Komitejai ir sešas galvenās sekcijas:

1)lauksaimniecība, lauku attīstība un vide

2)ekonomiskā un monetārā savienība, ekonomiskā un sociālā kohēzija

3)nodarbinātība, sociālās lietas un pilsonība

4)ārējās attiecības

5)vienotais tirgus, ražošana un patēriņš

6)transports, enerģētika, infrastruktūra un informācijas sabiedrība.

Komitejā ir pārstāvji no darba devēju organizācijām, darba ņēmēju organizācijām un citām organizācijām, kas pārstāv pilsonisku sabiedrību, jo īpaši sociāli ekonomiskajā, pilsoniskajā, profesionālajā un kultūras jomās.

Lūdzam nevalstiskās organizācijas izvirzīt Komitejas locekļu kandidatūras, norādot kuru no trijām kategorijām (darba devēji; darba ņēmēji; citu ekonomisko un sociālo interešu kategoriju pārstāvji) izvirzītais kandidāts pārstāv, kā arī sfēru, kurā kandidāts ir kompetents un ieinteresēts darboties.

Nosacījumi nevalstiskajām organizācijām - darbības atbilstība Komitejas kompetencei un saistība ar aktivitātēm ES jautājumu jomā. Priekšroka ir organizācijām ar lielāku biedru skaitu un ilgāku darbības laiku.

Nosacījumi pretendentam - svešvalodu zināšanas, darba pieredze kādā konkrētā Komitejas kompetences jomā, darba pieredze ar Eiropas Savienības jautājumiem. Papildus tiks vērtēts pretendenta redzējums par sagaidāmo darbu Komitejā un sasniegtais, ja pretendents ir nominēts atkārtoti.

Kandidātiem jāiesniedz īss redzējums par nākošajā periodā sasniedzamajiem rezultātiem Komitejas locekļa amatā. Atkārtotas pieteikšanās gadījumā, kandidātiem, jāiesniedz arī īss iepriekšējā perioda sasniegumu personīgs izvērtējums.

Sīkāka informācija pieejama: http://www.eesc.europa.eu/

Pieteikuma dokumentus 10 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas jāiesniedz vai jānosūta Ekonomikas ministrijai Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519, fakss 67280882.


Amatu konkursu rezultāti

Valsts aģentūra „Maksātnespējas administrācija” paziņo, ka konkursa kārtībā Maksātnespējas procesa nodrošinājuma departamenta jurista palīdzes amatā 26.04.2010. iecelta LIENE GIŅKO.


Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Jelgavas reģionālās nodaļas Pensiju un pabalstu daļas inspektores - valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2010.gada 22.aprīlī iecelta Dace Ķīsele.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!