• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi kredītoriem, maksātnespējas, bankroti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.2010., Nr. 70 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209191

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Vēl šajā numurā

05.05.2010., Nr. 70

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi kredītoriem, maksātnespējas, bankroti

Paziņojums kreditoriem par reorganizāciju

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT”, vienotais reģistrācijas numurs 40003335793, juridiskā adrese: Brīvības gatvē 214, Rīgā, LV-1039, saskaņā ar Komerclikuma 345.panta 2.daļu paziņo, ka sabiedrības ar ierobežotu atbildību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” dalībnieku sapulcē ir pieņemts lēmums par reorganizāciju pārveidošanas ceļā, t.i. sabiedrības ar ierobežotu atbildību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” pārveidošanu par akciju sabiedrību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT”.

Pārveidošanas rezultātā sabiedrība ar ierobežotu atbildību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” beigs pastāvēt kā atsevišķa juridiska persona, un visas sabiedrības ar ierobežotu atbildību „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT” tiesības un saistības pāries akciju sabiedrībai „GOLDINVEST ASSET MANAGEMENT”.

Kreditori savas prasības var pieteikt rakstveidā Brīvības gatvē 214, Rīgā, LV-1039, viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!