• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Bankas 1995. gada 11. maija paziņojums "Par banku gada pārskatiem un akciju sabiedrību "Daugavas banka"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1995., Nr. 73 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209211

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

10.maija ārkārtas sēde

Vēl šajā numurā

13.05.1995., Nr. 73

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Latvijas Banka

Veids: paziņojums

Pieņemts: 11.05.1995.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Bankas paziņojumi

1995. gada 11.maijā

Par banku gada pārskatiem

un akciju sabiedrību "Daugavas banka"

Saskaņā ar Latvijas Bankas padomes apstiprinātajiem "Norādījumiem par komercbanku un citu kredītiestāžu gada pārskatiem" arī saīsināta komercbankas gada pārskata publikācijā obligāti jābūt iekļautam pilnam auditoru atzinumam par gada pārskatu.

Informējam, ka šā gada 8.maijā laikrakstā "Diena" publicētas akciju sabiedrības "Kredo banka" auditoru - starptautiskās auditorfirmas "Coopers & Lybrand" - ziņojums akciju sabiedrības "Kredo banka" akcionāriem, kurā izlaista viena rindkopa. Tā ir būtiska, lai gūtu patiesu priekšstatu par bankas finansiālo stāvokli.

Vēlreiz atgādinām, ka visu komercbanku gada pārskatu saīsinātiem variantiem ne vēlāk kā 1.jūnijā jābūt publicētiem Latvijas Republikas oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Pilnam gada pārskatam jābūt brīvi pieejamam ikvienā kredītiestādē.

* * *

Darām zināmu, ka Latvijas Banka, ņemot vērā akciju sabiedrības "Daugavas banka" finansiālo stāvokli, kopš 1994.gada septembra ir aizliegusi šai kredītiestādei piesaistīt jebkura veida noguldījumus no privātpersonām. Veicot pārbaudi minētajā kredītiestādē, esam konstatējuši, ka akciju sabiedrība "Daugavas banka" ir piesaistījusi šādus noguldījumus, tādējādi pārkāpjot Latvijas Bankas norādījumus.

Latvijas Bankas preses sekretārs E.Vējiņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!