• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kontrole: Par Satversmes tiesas, Augstākās tiesas un Prokuratūras finansiālā stāvokļa revīziju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.2010., Nr. 71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209329

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par ārlietu ministra pirmo, iepazīšanās vizīti Igaunijā

Vēl šajā numurā

06.05.2010., Nr. 71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kontrole: Par Satversmes tiesas, Augstākās tiesas un Prokuratūras finansiālā stāvokļa revīziju

Latvijas Republikas Satversmes tiesas, Latvijas Republikas Augstākās tiesas un Latvijas Republikas Prokuratūras 2009.gada pārskati visos būtiskajos aspektos sniedz skaidru un patiesu priekšstatu par šo institūciju finanšu stāvokli, tā izmaiņām un darbības rezultātiem, revīzijās konstatējusi Valsts kontrole (VK).

Veicot ikgadējās finanšu pārskatu revīzijas, VK nav konstatējusi būtiskas kļūdas vai nepilnības grāmatvedības uzskaitē un visas revidētās institūcijas ir novērsušas arī pērnā gada finanšu revīzijās konstatētās kļūdas un nepilnības, ieviešot VK ieteikumus.

VK atzinīgi vērtē Satversmes tiesas, Augstākās tiesas un Prokuratūras praksi, caurskatāmi un skaidri sagatavojot finanšu gada pārskatus atbilstoši normatīvo aktu prasībām, un aicina visas valsts institūcijas šādu rīcību ieviest to darbībā kā pašsaprotamu normu.

Finanšu revīzijas par Satversmes tiesas, Augstākās tiesas un Prokuratūras 2009.gada pārskatu sagatavošanas pareizību ietvēra finanšu pārskata, tajā skaitā pārskata par budžeta iestādes finansiālo stāvokli, pārskata par darbības finansiālajiem rezultātiem, pašu kapitāla (neto aktīva) izmaiņu pārskata, naudas plūsmas pārskata un finanšu pārskata pielikumu, vadības ziņojuma un grāmatvedības politikas apraksta pārbaudi.

Valsts kontroles informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!