• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2010., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209404

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

07.05.2010., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums par atklātu konkursu

SIA “Verhouse” paziņo, ka 2010.gada 14.maijā plkst.10 (pēc vietējā laika) notiks atklātais konkurss par daudzstāvu dzīvojamās ēkas Arhitektūras ideju Rīgā, Vidus ielā 5.

Konkursa dokumentu saņemšanai pretendentiem jāpārskaita dalības maksa - Ls 100, plus PVN 21%, uz A/S “Rietumu Banka” norēķinu kontu LV41RTMB0000601801507, SWIFT RTMBLV2X, ar norādi: Atklātam konkursam” Daudzstāvu dzīvojamās ēkas Arhitektūras ideju konkurss Rīgā, Vidus ielā 5”.


Piedāvājumi konkursam iesniedzami aizlīmētās aploksnēs līdz 2010.gada 14.jūnijam plkst.10 (pēc vietējā laika) SIA “ Verhouse “ Rīgā, Vidus ielā 5. Aizlīmētajai aploksnei jābūt marķētai ar paroli un uzrakstu “KONFIDENCIĀLI. Atklātam konkursam”. Daudzstāvu dzīvojamās ēkas Arhitektūras ideju konkurss Rīgā, Vidus ielā 5”. Neatvērt līdz 2010.gada 14.jūnijam plkst.11 (pēc vietējā laika)”.

Konkursa nolikumu var saņemt Rīgā, Vidus ielā 5.

Informācija pa tālr. +371-26345340.

Iekšlietu ministrija izsludina atklātus projektu konkursus par ES Vispārīgās programmas „Solidaritāte un migrācijas plūsmu pārvaldība” ietvaros izveidoto Eiropas Bēgļu fonda un Eiropas Atgriešanās fonda 2009.gada programmās iekļautajām aktivitātēm

Pretendēt uz Fonda finanšu līdzekļiem var Latvijas Republikas tiešās vai pastarpinātās valsts pārvaldes iestāde, atvasināta publiska persona, cita valsts iestāde vai privāto tiesību juridiska persona, kā arī starptautiska organizācija, kas darbojas bēgļu un atgriešanās jomās.

Projekta iesniegums jāiesniedz Iekšlietu ministrijai (adrese: Čiekurkalna 1.līnija 1, k-2, Rīga, LV-1026) pa pastu vai personīgi (darba dienās no plkst.8 līdz 16.30, 517.kabinetā) vai kā elektroniski parakstīts dokuments (e-pasta adrese: solid-konkurss@iem.gov.lv ) līdz š.g. 7.jūlijam.

Konkursa nolikums un citi dokumenti ir pieejami Iekšlietu ministrijas mājas lapā: http://www.iem.gov.lv/lat/es_fondi_un_programmas/solidaritate_un_migracijas_plusmas_parvaldibas_programma/projektu_konkurss__2009_gads_/.


LAUKU ATBALSTA DIENESTA PAZIŅOJUMS

07.05.2010.

Latvijas Republikas Lauku atbalsta dienests, saskaņā ar Ministru kabineta 2009.gada 8.decembra noteikumiem Nr.1415 “Kārtība, kādā tiek administrēti un uzraudzīti tirgus intervences pasākumi augkopības un lopkopības produktu tirgū, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām” (turpmāk – Noteikumi http://www.vestnesis.lv/?menu=doc&id=202005) izsludina komersantu pieteikšanos papildu piena produktu grupas pārtikas komplektu piegādei labdarības organizācijām izdalīšanai vistrūcīgākajām personām. Programma pārtikas piegādei no intervences krājumiem vistrūcīgākajām personām tiek realizēta saskaņā ar Komisijas regulu (EEK) Nr.3149/92 ar ko nosaka sīki izstrādātus noteikumus pārtikas piegādei no intervences krājumiem vistrūcīgākajām personām Kopienā, Komisijas regulu (EK) Nr.1111/2009 ar ko pieņem plānu par tādu resursu sadalījumu dalībvalstīm, kas jāiekļauj 2010.budžeta gadā pārtikas piegādei no intervences krājumiem vistrūcīgākajām personām Kopienā, un atkāpjas no dažiem noteikumiem Regulā (EEK) Nr.3149/92.

Pieteikšanās priekšmets: Noteikumos izvirzītajām prasībām atbilstošu, ne mazāk, kā 194 200 papildu piena produktu grupas pārtikas komplektu piegāde 2 labdarības organizācijām 4 reizes periodā līdz 2010.gada 31.decembrim, izdalīšanai vistrūcīgākajām personām labdarības organizāciju norādītajās (ne vairāk, kā 343) piegādes vietās un daudzumā. Piedāvājuma iesnieguma forma, kas ir noteikta Noteikumu 1.pielikumā ir pieejama Lauku atbalsta dienesta mājaslapā ( ww.lad.gov.lv).

Piedāvājuma noformēšanas un iesniegšanas kārtību nosaka Noteikumi. Piedāvājuma iesniegšanas termiņš: 30 dienas no paziņojuma publicēšanas datuma laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” un periodiskajā izdevumā “Eiropas Savienības Oficiālais Vēstnesis”. Kopā ar piedāvājumu jāiesniedz Piedāvājuma nodrošinājums, kas ir noteikts ekvivalents pieciem procentiem no piedāvājuma kopējās summas.

Piedāvājumu iesniegšanas adrese: Lauku atbalsta dienests, Republikas laukums 2, Rīga, LV-1981.

Aprēķinātā finanšu līdzekļu summa papildu piena produktu grupas pārtikas komplektu piegādei (kopā par produktiem): LVL 201969,64.

Noteikumu 26.panta 26.5. un 26.6.daļā noteiktā papildu piena produktu grupas pārtikas komplektu vērtība nepārsniedz šādu maksimālo summu:

Produktu

grupa

Papildu komplekta produkti

Maksimālā viena papildu komplekta vērtība (LVL bez PVN)

Piena produktu

grupa

Vājpiena pulveris

0,2 kg

1,04

Piens ar tauku saturu 2%

2 l


Tabulā minētiem produktiem, kas ir iepakoti kā viena vienība, jāatbilst Noteikumu 25.punkta prasībām un Noteikumu 4.pielikumā noteiktiem ražošanas un kvalitātes kritērijiem.

Samaksa par pārtikas produktu komplektiem ir paredzēta ar Kopienas intervences vājpiena pulveri, kas atrodas intervences noliktavās Igaunijā.

Intervences produkta pieejamais daudzums – 168,026 t.

Intervences vājpiena pulveris noteikti jāpārņem savā īpašumā un jāieved Latvijas Republikas teritorijā termiņā – līdz 2010.gada 30.septembrim.

Pārņemto intervences vājpiena pulveri turpmāk nevar piedāvāt intervencē.

Par papildu pārtikas produktu transportēšanas izmaksām uz labdarības organizāciju izdales vietām Dienests veic samaksu Latvijas latos, maksājumā neiekļaujot pievienotās vērtības nodokli, Komisijas regulas (EK) Nr.1111/2009 piešķirtā finansējuma ietvaros, bet ne vairāk kā 4,5% no piegādājamo papildu produktu komplektu vērtības.

Par pārņemto intervences produktu transportēšanu no citas Eiropas Savienības dalībvalsts teritorijā esošās intervences noliktavas uz Latvijas Republiku, Lauku atbalsta dienests veic samaksu Latvijas latos, maksājumā neiekļaujot pievienotās vērtības nodokli, saskaņā ar komersanta piedāvājumā norādīto likmi.

Piedāvājumu, t.sk. papildu pārtikas produktu komplektu transportēšanas uz labdarības organizāciju izdales vietām un pārņemto intervences produktu transportēšanas no citas Eiropas Savienības dalībvalsts teritorijā esošās intervences noliktavas uz Latvijas Republiku, izvērtēšanas kārtību un kritērijus nosaka Noteikumu 2. un 3.pielikums.

Pirms līguma slēgšanas, komersants, kurš izvēlēts papildu pārtikas produktu komplektu piegādei organizācijām un intervences produktu transportēšanai no citas Eiropas Savienības dalībvalsts, iesniedz Lauku atbalsta dienestā nodrošinājumu 110% apmērā no piedāvājumā norādītās pārtikas produktu komplektu vērtības.

Kontaktpersonas:

Lauku atbalsta dienesta Tirgus kopējās organizācijas departamenta Tirgus stabilizēšanas pasākumu daļas vadītāja Olga Ziņkovska, tālr. 67027888, fakss 67027892, e-pasts: olga.zinkovska@lad.gov.lv;

Lauku atbalsta dienesta Tirgus kopējās organizācijas departamenta Tirgus stabilizēšanas pasākumu daļas vecākā referente Oksana Miloševska, tālr. 67027898, fakss 67027892, e-pasts: oksana.milosevska@lad.gov.lv.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!