• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Tiekoties ar ES attīstības sadarbības komisāru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.05.2010., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209416

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar NATO ģenerālsekretāru

Vēl šajā numurā

07.05.2010., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Tiekoties ar ES attīstības sadarbības komisāru

5.maijā ārlietu ministrs Aivis Ronis Briselē tikās ar Eiropas Savienības attīstības sadarbības komisāru Andri Piebalgu. Tiekoties tika pārrunāti aktuālie Eiropas Savienības jautājumi, īpaši orientējoties uz attīstības sadarbību un Latvijas saistību izpildi šajā jomā.

“Kauns, ka mūsu attīstības palīdzības apjomi būtiski atpaliek no mūsu saistībām. Latvijas tauta ļoti labi izprot, ka mūsu pašreizējās ekonomiskās grūtības ir paciešamas salīdzinājumā ar to postu, ko piedzīvo miljoniem cilvēku pasaulē. Latviešiem ir labi zināms princips “dots devējam atdodas”, un to var pilnībā attiecināt uz attīstības sadarbību,” sarunā ar attīstības sadarbības komisāru uzsvēra ārlietu ministrs A.Ronis. Vienlaikus Latvijas ārlietu ministrs atzīmēja, ka, protams, jāraugās un jāizvērtē, cik efektīva ir Eiropas Savienības sniegtā palīdzība dažādiem krīžu skartajiem reģioniem.

Tikšanās laikā A.Ronis izteica atbalstu attīstības sadarbības komisāra A.Piebalga centieniem skaidrot arī Latvijas sabiedrībai ar mediju starpniecību attīstības sadarbības principus. A.Ronis aicināja Eiropas Komisiju turpināt izglītojošo un skaidrojošo darbu, lai veicinātu valsts un nevalstisko organizāciju, kā arī uzņēmēju izpratni par iespējām iesaistīties attīstības sadarbības projektu īstenošanā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!