• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ministru prezidenta sarunu ar VARAM vadītājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.2001., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/20963

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Centrālās statistikas pārvaldes informācija

Par reģistrētā bezdarba līmeni pilsētās un rajonos 2001.gadā

Vēl šajā numurā

22.05.2001., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ministru prezidenta sarunu ar VARAM vadītājiem

Piektdien, 18. maijā, Ministru prezidents Andris Bērziņš tikās ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas vadību. Tikšanās laikā tika konstatēts, ka VARAM nav izpildījusi 14 Valdības deklarācijas rīcības plānā paredzētās darbības, 26 likumos un 11 Ministru kabineta protokollēmumos un Ministru prezidenta rīkojumos ietvertos kontroles uzdevumus.

A.Bērziņš atzina, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības darbs rīcības plāna izpildē ir uzlabojies, taču atzīmēja, ka jāpaātrina Valdības deklarācijas rīcības plānā paredzētā darbība, kā arī likumos un rīkojumos ietverto kontroles uzdevumu izpilde. Ministru prezidents uzsvēra nepieciešamību maksimāli paātrināt tūrisma politikas izstrādi.

Tika pārrunāti jautājumi par ISPA projektu vides jomā sagatavošanu, līdzfinansēšanu un ieviešanu, kā arī mājokļa politikas realizāciju. Ministru prezidents uzklausīja informāciju par iestāšanās sarunām ar Eiropas Savienību vides aizsardzībā. Ministrijas pārstāvji prognozēja, ka tās beigsies šā gada rudenī.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!