• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 10. maija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2010., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209764

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 30. aprīļa sēdi

Vēl šajā numurā

13.05.2010., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 10. maija sēdi

1. Sēdē izskatīja sešus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputāta Vitālija Aizbalta iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātam Vitālijam Aizbaltam neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.maijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 13.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2010.gada 13.maijā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 10.maija līdz 16.maijam.

6. Pieņēma zināšanai Saeimas LPP/LC frakcijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu, kurā viņš informē, ka par frakcijas priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts deputāts Dzintars Jaundžeikars. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas sekretāram un Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai izskatīšanai Saeimas deputātu izvirzītās Silvijas Meieres un Vinetas Muižnieces kandidatūras Satversmes tiesas tiesneša amatam.

8. Pieņēma zināšanai Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas atzinumu par Saeimas 2009.gada finanšu pārskatu.

9. Pieņēma lēmumu par pilnvarojumu zvērinātai advokātei Jūlijai Jerņevai pārstāvēt Latvijas Republikas Saeimu Satversmes tiesā.

10. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu un attaisnoja viņas kavējumu Saeimas 6.maija sēdē.

11. Apstiprināja komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklei Ingrīdai Circenei uz Skopji (Maķedonija) no 2010.gada 20.maija līdz 22.maijam;

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 17.maija līdz 20.maijam;

3) Ārlietu komisijas priekšsēdētājam Andrim Bērziņam, komisijas loceklim Uldim Ivaram Gravam, komisijas konsultantam Artūram Jefimovam un Saeimas autobāzes automašīnas vadītājam Voldemāram Zvirbulim uz Tartu (Igaunija) 2010.gada 13. un 14.maijā;

4) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Vašingtonu (Amerikas Savienotās Valstis) no 2010.gada 24.maija līdz 28.maijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!