• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 30. aprīļa sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.2010., Nr. 75 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209768

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lēmums par atbildes sniegšanu uz deputātu jautājumu 2010. gada 13. maijā

Vēl šajā numurā

13.05.2010., Nr. 75

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 30. aprīļa sēdi

1. Sēdē izskatīja 8 saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Izskatīja deputātes Ineses Šleseres iesniegumu par neapmaksāta atvaļinājuma piešķiršanu. Prezidijs nolēma iekļaut minēto jautājumu Saeimas sēdes darba kārtībā un ieteikt Saeimai piešķirt deputātei Inesei Šleserei neapmaksātu atvaļinājumu šā gada 13.maijā.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 6.maija sēdes sasaukšanu un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma lēmumu par atbilžu sniegšanu uz deputātu jautājumiem 2010.gada 6.maijā pulksten 17.00.

5. Pieņēma zināšanai informāciju par plānotajiem pasākumiem Saeimā no 2010.gada 3.maija līdz 9.maijam.

6. Pieņēma zināšanai Starpparlamentu attiecību biroja vadītājas vietnieka Igora Aizstrauta iesniegumu, kurā viņš informē, ka deputāts Alberts Krūmiņš ievēlēts par deputātu grupas sadarbībai ar Kuveitas parlamentu priekšsēdētāju. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Nolēma atbalstīt Jura Podnieka Studijas režisores producentes Antras Cilinskas iesniegumu par atļauju filmēt Saeimas svinīgo sēdi Nacionālajā operā šā gada 4.maijā.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Janīnai Kursītei–Pakulei (Saeimas 29.aprīļa sēdē); Baibai Rivžai (Saeimas 29.aprīļa sēdē).

9. Apstiprināja komandējumus:

1) Saeimas priekšsēdētājam Gundaram Daudzem, Saeimas sekretāram Dzintaram Rasnačam, Saeimas priekšsēdētāja ārlietu padomniekam Uģim Bambem un Stenogrammu nodaļas vecākajai tulcei Sintijai Strikauskai uz Stokholmu (Zviedrija) no 2010.gada 13.maija līdz 15.maijam;

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam Ainaram Baštikam un delegācijas sekretāram Igoram Aizstrautam uz Atēnām (Grieķija) no 2010.gada 9.maija līdz 12.maijam.

10. Sakarā ar to, ka 2010.gada 8.jūnijā beigsies Satversmes tiesas tiesneša Jura Jelagina pilnvaras un Frakciju padome ir noteikusi 30.aprīli pulksten 16.00 kā termiņu kandidatūru izvirzīšanai, Saeimas Prezidijs nolēma sasaukt Frakciju padomes sēdi šā gada 6.maijā jautājumā par jauna termiņa noteikšanu kandidatūru izvirzīšanai Satversmes tiesas tiesneša amatam gadījumā, ja šodien līdz pulksten 16.00 Saeimas Kancelejā netiks iesniegta neviena kandidatūra.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!