• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Atklājot semināru par aizsardzības jomas iepirkumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.2010., Nr. 76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/209896

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Par Latvijas ārpolitiku un attiecībām ar kaimiņvalstīm

Vēl šajā numurā

14.05.2010., Nr. 76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Atklājot semināru par aizsardzības jomas iepirkumiem

13.maijā Latvijas Kara muzejā norisinājās Aizsardzības ministrijas (AM) rīkots seminārs “Aizsardzības jomas iepirkumi: pārmaiņas un sadarbības iespējas 2010.gadā”, kuru plaši apmeklēja Latvijas uzņēmēji.

Atklājot semināru, aizsardzības ministrs Imants Lieģis uzsvēra, ka pasākuma galvenais mērķis ir sniegt uzņēmējiem pēc iespējas plašāku informāciju un ieskatu par aizsardzības nozares iepirkumiem, veicināt izpratni un atklātību šajā procesā. I.Lieģis aicināja uzņēmējus uz produktīvu un abpusēji izdevīgu dialogu ar profesionāļiem un aizsardzības nozares atbildīgajām personām.

“Latvijas uzņēmēji ir spējīgi radīt dažādus specifiskus produktus, un mēs esam ieinteresēti uzzināt, kas ir tas unikālais, ko Latvijas uzņēmējs var piedāvāt savam karavīram,” sacīja I.Lieģis.

Seminārā AM un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) speciālisti iepazīstināja ar aizsardzības jomas iepirkumiem, strukturālo reformu gaitā notikušajām izmaiņām aizsardzības nozarē un to ietekmi uz uzņēmējdarbību. Tika sniegts ieskats par plānotajiem iepirkumiem NBS vajadzībām 2010.gadā un informācija par raksturīgākajām problēmām iepirkumu procedūrās.

Semināra nobeigumā uzņēmēji aktīvi uzdeva jautājumus par centralizēto un decentralizēto iepirkumu kritērijiem, NATO iepirkumiem, tehnisko specifikāciju izstrādi un citus aktuālos jautājumus par iepirkumu procedūrām.

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!