• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2010., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210576

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

25.05.2010., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi





Konkurss

A/s „Pasažieru vilciens” izsludina atklātu konkursu par darbinieku veselības apdrošināšanu. Piedāvājuma iesniegšanas termiņš: līdz 2010.gada 8.jūnija plkst.10. Konkursa nolikumu var saņemt darbdienās no plkst.8 līdz 17 a/s „Pasažieru vilciens” Juridiskajā daļā - 104.kabinetā, Turgeņeva ielā 14, Rīgā, tālr. +371-67233513. Kontaktpersona: a/s „Pasažieru vilciens” Personāla daļas vadītāja Ilma Zālīte, tālr.+371-67234389.



Paziņojums

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2010.gada 14.maija lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas otro kārtu šādiem Zivju fonda pasākumiem (norādīts attiecīgais pasākums, par kuru izsludināta projektu iesniegumu iesniegšanas kārta, projektu iesniegumu iesniegšanas kārtas termiņš un kopējais kārtai pieejamais atbalsta apmērs):

1) zinātniskās pētniecības programmu finansēšana un līdzdalība starpvalstu sadarbībā zinātniskajos pētījumos zivsaimniecībā, izņemot tādu iesniegto programmu un pētījumu finansēšanu, kuri pretendē uz finansējuma saņemšanu no citu valsts vai Eiropas Savienības fondu finansējuma – 30 dienas (līdz 2010.gada 23.jūnijam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 6500;

2) zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā – 30 dienas (līdz 2010.gada 23.jūnijam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 28 167;

3) zivju resursu aizsardzības pasākumi, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība (izņemot attiecīgās institūcijas kārtējos izdevumus) – 30 dienas (līdz 2010.gada 23.jūnijam) ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 17 333.

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā, Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā (tālr. 67027687).

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Lai Zivju fonda pasākumam „Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā” pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas, pirms projekta iesnieguma iesniegšanas Lauku atbalsta dienestā lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas mājas lapas www.zm.gov.lv sadaļas „Zivsaimniecība” apakšsadaļā „Akvakultūra” ievietoto dokumentu „Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs Zivju resursu atražošanas valsts programmas izpildei 2010. gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta audzētavām”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!