• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Veselības ministrs: Uzrunājot Pašvaldību savienības 21.kongresa dalībniekus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.05.2010., Nr. 81 https://www.vestnesis.lv/ta/id/210603

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

25.05.2010., Nr. 81

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Veselības ministrs: Uzrunājot Pašvaldību savienības 21.kongresa dalībniekus

21.maijā, uzrunājot Latvijas Pašvaldību savienības 21.kongresa dalībniekus, veselības ministrs Didzis Gavars aicināja pašvaldību vadītājus izsvērt slimnīcu ilgtermiņa attīstības perspektīvas un pieejamos Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļus izmantot ārstniecības iestāžu infrastruktūras uzlabošanai un pielāgošanai plašākam pacientu lokam.

Kā norādīja D.Gavars: “Iedzīvotājiem nākotnē būs vajadzīga ērta, moderna, pieejama un reāli funkcionējoša ārstniecības iestāde, nevis iestāde, kura aprīkota ar dārgajām tehnoloģijām, bet praktiski nestrādā, tādēļ “bruņošanās sacensības” tehnoloģiju jomā ir jāizbeidz.”

Veselības ministrs uzsvēra, ka ārstniecības iestādes reģionos ir galvenais atbalsta punkts, lai nodrošinātu iedzīvotājiem pieejamu un savlaicīgu medicīnisko palīdzību. Tādēļ būtiski maksimāli izmantot valsts sniegtās iespējas iedzīvotāju veselības aprūpē, attīstot ambulatoro aprūpi, tajā skaitā medicīnisko aprūpi mājās.

Veselības ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!