• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 18. janvāra sēdē. Ministru kabineta Komitejas 18. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.01.1999., Nr. 13/14 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21097

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts kases informācija

Par Latvijas valsts iekšējā aizņēmuma īstermiņa parādzīmju izlaišanu

Vēl šajā numurā

19.01.1999., Nr. 13/14

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 18. janvāra sēdē

Akceptēti iesniegtie likumprojekta "Par valsts budžetu 1999.gadam" paskaidrojumi.

Finansu ministrijai uzdots precizēt paskaidrojumus, ņemot vērā satiksmes ministra, labklājības ministra un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra priekšlikumus, kā arī sagatavot Ministru prezidenta ievadziņojuma projektu. Finansu ministrijai 18.janvārī uzdots iesniegt paskaidrojumus Valsts kancelejā. Valsts kancelejai uzdots nosūtīt paskaidrojumus Saeimai. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministram un izglītības un zinātnes ministram uzdots vienoties par Dabas muzeja nodošanas jautājumiem. Labklājības ministrijai uzdots organizēt tikšanos valsts akciju sabiedrībā "Valsts sociālās attīstības aģentūra" ar Ministru prezidenta un finansu ministra piedalīšanos jautājumā par attiecīgo iemaksu prognozēm.

Ministru kabineta Komitejas 18. janvāra sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Par neatliekamo medicīnisko palīdzību". Tie noteiks kārtību, kā valsts nodrošina tiesības saņemt neatliekamo medicīnisko palīdzību ikvienam, kurš cietis nelaimes gadījumā vai saslimis.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par muitas kontroles pasākumu veikšanu intelektuālā īpašuma aizsardzībai". Tie noteiks kārtību, kādā veicami muitas kontroles pasākumi intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā, aizliedzot kontrafaktu un pirātisku preču izlaišanu brīvam apgrozījumam, izvešanu, atpakaļizvešanu, ievešanu muitas noliktavā, ievešanu pārstrādei, ievešanu pārstrādei muitas kontrolē un ievešanu uz laiku.

Akceptēts noteikumu projekts "Apdrošināto aizsardzības fonda nolikums". Tie noteiks Apdrošināto aizsardzības fonda līdzekļu glabāšanas kārtību.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1995.gada 31.marta noteikumos Nr.77 "Noteikumi par valsts nodevu par speciālas atļaujas (licences) izsniegšanu atsevišķiem uzņēmējdarbības veidiem".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Somijas Republikas sociālās drošības līgumu".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1998.gada 19.maija noteikumos Nr.188 "Noteikumi par valstij piekritīgās mantas uzskaiti, novērtēšanu un realizāciju".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Dzīvnieku barības radioaktīvā piesārņojuma kontrole". Šie noteikumi noteiks dzīvnieku barības radioaktīvā piesārņojuma kontroles kārtību un pieļaujamo piesārņojuma līmeni, lai ierobežotu cilvēku un dzīvnieku radioaktīvo apstarošanu, kuras cēlonis varētu būt dzīvnieku barība ar paaugstinātu radioaktīvo piesārņojumu, un nodrošinātu dzīvnieku barības brīvu kustību starp Latviju un citām valstīm.

Akceptēts instrukcijas projekts "Kārtība, kādā ierēdnim (ierēdņa kandidātam) var piešķirt apmaksātu papildu atvaļinājumu". Instrukcija noteiks kārtību, kādā ierēdnim var piešķirt apmaksātu papildu atvaļinājumu par dienesta pienākumu veikšanu virs nedēļas normālā darba laika, par darbu īpašos apstākļos vai nakts laikā.

Akceptēts noteikumu projekts "Naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtība". Tie noteiks kārtību, kādā tiek pieņemti un izskatīti naturalizācijas iesniegumi, kā arī to personu tiesības un pienākumus, kuras vēlas iegūt Latvijas pilsonību naturalizācijas kārtībā, valsts institūciju tiesības un pienākumus naturalizācijas procesā.

Akceptēts noteikumu projekts "Zināšanu pārbaude personām, kuras vēlas iegūt Latvijas pilsonību naturalizācijas kārtībā". Šie noteikumi noteiks kārtību, kādā tiek pārbaudīta latviešu valodas prasme, Latvijas Republikas Satversmes pamatnoteikumu, valsts himnas teksta un Latvijas vēstures zināšanas personām, kuras vēlas iegūt Latvijas pilsonību naturalizācijas kārtībā, kā arī īpašu zināšanu pārbaudes kārtību personām, kurām ir piešķirta invaliditāte.

Akceptēts grozījumu projekts Naturalizācijas pārvaldes nolikumā.

Valdības preses departaments

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!