• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Stradiņa slimnīcu 100.dzimšanas dienā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2010., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211102

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.06.2010., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Stradiņa slimnīcu 100.dzimšanas dienā

27.maijā, apmeklējot Paula Stradiņa Klīnisko universitātes slimnīcu, Valsts prezidents Valdis Zatlers sveica visus esošos un bijušos darbiniekus Latvijas lielākās un nozīmīgākās ārstniecības iestādes “Stradiņa slimnīcas” simtās jubilejas gadā.

“Sveicot šo cienījamo vecumu – 100 gadus – sasniegušus cilvēkus, mēs nereti apbrīnojam to, cik daudz iespējams paveikt un piedzīvot vesela gadsimta garumā. Esmu pārliecināts, ka to pašu var attiecināt arī uz Stradiņa slimnīcu, kura savā mūžā ir pieredzējusi vairākkārtēju varas maiņu, medicīnas iespēju paplašināšanos, tā ir augusi kopā ar Rīgu un visu valsti, uzklausījusi daudzu cilvēku likteņstāstus. Taču, neskatoties uz pārmaiņām, Stradiņa slimnīcas sūtība palikusi nemainīga – rūpēties par cilvēku veselību un glābt dzīvību,” norādīja Valsts prezidents.

Valsts prezidents Valdis Zatlers pauda gandarījumu, ka Stradiņa slimnīca neapstājas pie sasniegtā un savu simtgadi februārī iesāka ar diviem nozīmīgiem notikumiem – Nākotnes slimnīcas pamatakmens ielikšanu un Onkoloģijas klīnikas atklāšanu.

Stradiņa slimnīcas apmeklējuma laikā prezidents iepazinās ar Neatliekamās medicīnas centru, Ambulatoro pakalpojumu centru, Ambulatorās ķirurģijas centru un Oftalmoloģijas klīniku, atzīstot, ka pēdējos trīs gados slimnīcā notikušas daudzas izmaiņas. Viņš arī tikās ar slimnīcas valdi un darbiniekiem.

Vizītes laikā V.Zatlers stāstīja, ka Stradiņa slimnīca ir īpaša vieta, kur viņš pats ir mācījies un strādājis pirmo gadu pēc augstskolas beigšanas.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!