• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pateicoties jauniešu dziesmu un deju tradīciju kopējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2010., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211103

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Stradiņa slimnīcu 100.dzimšanas dienā

Vēl šajā numurā

01.06.2010., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pateicoties jauniešu dziesmu un deju tradīciju kopējiem

Valsts prezidents Valdis Zatlers sveic visus dziedātājus, dejotājus un mūziķus – kopskaitā 31 tūkstoti dalībnieku, kuri ir izcīnījuši iespēju piedalīties X Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos 6.–11.jūlijā Rīgā. Vienlaikus Valsts prezidents izsaka pateicību visiem pedagogiem un kolektīvu dalībniekiem, kuri piedalījās atlasēs un skatēs, jo tieši gatavošanās process svētkiem ļauj saglabāt un nodot nākamajām paaudzēm latviskajā dziesmā un dejā ieausto garīgo bagātību.

Pateicību V.Zatlers izsaka visiem skolotājiem, kuri neatlaidīgi un mērķtiecīgi vadīja skolu jaunatni mēģinājumu un gatavošanās procesā, pilsētu un novadu pašvaldībām, kuras atbalstījušas savu izglītības iestāžu pārstāvjus, kā arī dziedātāju, dejotāju un mūziķu lielākajiem atbalstītājiem – viņu ģimenēm un draugiem.

Paldies Valsts prezidents kā Jaunatnes dziesmu un deju svētku patrons saka arī ikvienam skolēnam un studentam, kurš mācījās dziesmas, iestudēja deju soļus un cītīgi piedalījās mēģinājumos.

“Arī tie, kuri nepiedalīsies svētkos Rīgā, var savas apgūtās prasmes izmantot, lai iepriecinātu citus cilvēkus – aicinu jūs koncertēt sava novada ļaudīm pilsētu estrādēs, daudzveidīgajos vasaras pasākumos, viesojoties pie vecajiem ļaudīm pansionātos un citviet,” norāda Valsts prezidents. Viņš uzsver, ka dziesma un deja sniedz pozitīvas emocijas, kas ir vajadzīgas ik dienas labos un jo īpaši grūtos laikos.

Valsts prezidents novēl: “Lai dziesmās un deju soļu rakstos uzmirdz mūsu galvaspilsēta Rīga un visa Latvija! Es novēlu mums visiem svētku prieku!”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!