• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas paviljona panākumiem "World Expo" izstādē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.06.2010., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Valsts prezidenta darba vizīti Kataras Valstī

Vēl šajā numurā

01.06.2010., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas paviljona panākumiem “World Expo” izstādē

Ekonomikas ministrs Artis Kampars, iepazīstoties ar Latvijas paviljona pirmo dienu rezultātiem “World Expo” izstādē Šanhajā, Ķīnā, atzīst, ka tas izraisījis neparedzēti lielu interesi apmeklētāju vidū.

Ministrs ir gandarīts par rezultātu un uzskata, ka Latvijas paviljons godam nes valsts vārdu pasaulē. ““Aerodium” uzbūvētais Latvijas paviljons “World Expo” ir viena no labākajām līdz šim radītajām reklāmām par Latviju. Esmu pārliecināts, ka, pateicoties tam, par Latviju kā tūrisma galamērķi pieaugs tūristu interese ne tikai no Ķīnas, bet arī no daudzām citām valstīm, kas uzzina par Latvijas radīto unikālo vēja tuneli no masu medijiem,” ar gandarījumu atzīst A.Kampars.

Jau pirmajās dienās cilvēki stāv pat divas stundas garās rindās, lai noskatītos priekšnesumu. Latvijas paviljons “World Expo” izstādē ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un godam nes valsts vārdu pasaulē. “World Expo” ir pasaulē nozīmīgākā starptautiskā izstāde, kas vērsta uz valstu tēla veidošanu un popularizēšanu. “World Expo 2010” norisinās Šanhajā, Ķīnā, no 2010.gada 1.maija līdz 31.oktobrim. 

“World Expo 2010” pamattēmai “Labāka pilsēta, labāka dzīve” ir noteiktas vairākas apakštēmas, kas nosaka galveno vadlīniju ekspozīcijai izstādē. Latvijas apakštēma “Zinātnes un tehnoloģiju inovācija pilsētā” un prezentācijas tēma “Lidojošā Latvija, kur Austrumi satiek Rietumus” uzrunā apmeklētājus ar netradicionāliem risinājumiem inovatīvo tehnoloģiju jomā un piesaka Latviju un Rīgu kā reģionālo starptautisko lidojumu centru, kā arī austrumu un rietumu biznesa tikšanās vietu.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!