• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 8. jūnija noteikumi Nr. 510 "Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 17.februāra noteikumos Nr.87 "Kārtība, kādā novērtējama paredzētās darbības ietekme uz vidi"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.06.2010., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211648

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.511

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 15.septembra noteikumos Nr.1056 "Lauksaimniecības produktu integrētās audzēšanas, uzglabāšanas un marķēšanas prasības un kontroles kārtība"

Vēl šajā numurā

11.06.2010., Nr. 93

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 510

Pieņemts: 08.06.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.510

Rīgā 2010.gada 8.jūnijā (prot. Nr.30 21.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2004.gada 17.februāra noteikumos Nr.87 "Kārtība, kādā novērtējama paredzētās darbības ietekme uz vidi"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par ietekmes uz vidi novērtējumu" 9. un 12.pantu,
14.panta trešo daļu, 15.panta pirmo un trešo daļu, 16.panta otro daļu,
17.panta sesto daļu, 19.panta otro daļu un 20.panta pirmo daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2004.gada 17.februāra noteikumos Nr.87 "Kārtība, kādā novērtējama paredzētās darbības ietekme uz vidi" (Latvijas Vēstnesis, 2004, 27.nr.; 2006, 90.nr.; 2009, 5.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 5.punktu šādā redakcijā:

"5. Birojs var uzdot ierosinātājam nosūtīt informatīvu paziņojumu nekustamo īpašumu īpašniekiem (valdītājiem), kuru nekustamie īpašumi robežojas ar paredzētās darbības vietu, lai īpašnieki septiņu dienu laikā varētu iesniegt birojā priekšlikumus vai paust savu viedokli."

2. Izteikt 6.punkta trešo teikumu šādā redakcijā:

"Pārvalde var uzdot ierosinātājam nosūtīt informatīvu paziņojumu nekustamo īpašumu īpašniekiem (valdītājiem), kuru nekustamie īpašumi robežojas ar paredzētās darbības vietu, lai īpašnieki septiņu dienu laikā varētu iesniegt pārvaldē priekšlikumus vai paust savu viedokli."

3. Aizstāt 8.1 punktā vārdus "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas aģentūras" ar vārdiem "Dabas aizsardzības pārvaldes un valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs"".

4. Aizstāt 8.2 punktā vārdus "īpaši aizsargājamās dabas teritorijas administrāciju" ar vārdiem "Dabas aizsardzības pārvaldi".

5. Aizstāt 13.punktā vārdus "vismaz vienā vietējā laikrakstā" ar vārdiem "vismaz vienā pašvaldības izdotajā laikrakstā vai citā vietējā laikrakstā".

6. Izteikt 18.punkta ievaddaļas pirmo teikumu šādā redakcijā:

"Ierosinātājs ne vēlāk kā septiņas dienas pirms plānotās sākotnējās sabiedriskās apspriešanas attiecīgu paziņojumu publicē vismaz vienā pašvaldības izdotajā laikrakstā vai citā vietējā laikrakstā un iesniedz birojā ievietošanai biroja mājas lapā internetā, kā arī nosūta individuālos paziņojumus nekustamo īpašumu īpašniekiem (valdītājiem), kuru nekustamie īpašumi robežojas ar paredzētās darbības vietu."

7. Aizstāt 19.punktā vārdus "pilsētas vai pagasta domes (padomes) ēkā un" ar vārdiem "pašvaldības domes ēkā un pagasta vai pilsētas pārvaldē, kā arī".

8. Izteikt 27.punkta otro teikumu šādā redakcijā:

"Ierosinātājs nosūta individuālos paziņojumus nekustamo īpašumu īpašniekiem (valdītājiem), kuru nekustamie īpašumi robežojas ar paredzētās darbības teritoriju, un attiecīgās teritorijas pašvaldībai."

9. Aizstāt 32.punktā vārdus "pagasta domes (padomes) ēkā un" ar vārdiem "pašvaldības domes ēkā un pagasta vai pilsētas pārvaldē, kā arī".

10. Aizstāt 45.punktā vārdus "vismaz vienā vietējā laikrakstā" ar vārdiem "vismaz vienā pašvaldības izdotajā laikrakstā vai citā vietējā laikrakstā".

11. Aizstāt 46.punktā vārdus "vietējā laikrakstā" ar vārdiem "vienā pašvaldības izdotajā laikrakstā vai citā vietējā laikrakstā".

12. Aizstāt 48.punktā vārdus "vietējā laikrakstā" ar vārdiem "vienā pašvaldības izdotajā laikrakstā vai citā vietējā laikrakstā".

13. Svītrot pielikumā teikumu "Vides pārraudzības valsts biroja atzinumu par noslēguma ziņojumu var apstrīdēt Vides ministrijā mēneša laikā no atzinuma spēkā stāšanās dienas."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Vides ministrs R.Vējonis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!