• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 10. jūnija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.06.2010., Nr. 95 https://www.vestnesis.lv/ta/id/211908

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 14. jūnija sēdi

Vēl šajā numurā

16.06.2010., Nr. 95

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 10. jūnija sēdi

1. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par tiesneses Guntas Freimanes atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Centra rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Rīgas apgabaltiesas tiesneša amatā.

2. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par tiesneses Mariannas Terjuhinas atbrīvošanu no Rīgas apgabaltiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Zemgales apgabaltiesas tiesneša amatā.

3. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par tiesneses Sarmītes Lucavas atbrīvošanu no Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesas tiesneša amata un apstiprināšanu Ventspils tiesas tiesneša amatā.

4. Nolēma noraidīt Lietišķo sieviešu apvienības valdes priekšsēdētājas Irinas Pētersones iesniegumu par iespēju izmantot Saeimas telpas Jūrmalā labdarības pasākuma organizēšanai.

5. Nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai finanšu ministra vietā iesniegto vides ministra Raimonda Vējoņa iesniegumu par apropriācijas pārdali.

6. Apstiprināja komandējumu:

1) Eiropas lietu komisijas locekļiem Oskaram Kastēnam, Borisam Cilevičam un komisijas vecākajam konsultantam Ilmāram Solimam uz Kišiņevu (Moldova) no 2010.gada 13.jūnija līdz 15.jūnijam;

2) Saeimas specializētajai atašejai Latvijas Republikas pastāvīgajā pārstāvniecībā Eiropas Savienībā Simonai Megnei uz Strasbūru (Francija) no 2010.gada 14.jūnija līdz 17.jūnijam.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!