• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.2010., Nr. 97 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212063

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

18.06.2010., Nr. 97

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Saskaņā ar Maksājuma pakalpojuma likuma spēkā stāšanos “Swedbank” AS ir veikusi izmaiņas “Swedbank” AS Vispārējos darījumu noteikumos, kas stājas spēkā ar 2010.gada 21.jūniju. Ar “Swedbank” AS Vispārējiem darījumu noteikumiem jūs varat iepazīties “Swedbank” AS interneta mājaslapā www.swedbank.lv vai jebkurā bankas klientu apkalpošanas centrā.


Paziņojums par sabiedrisko apspriešanu atļaujas saņemšanai

A kategorijas piesārņojošajai darbībai

Piesārņojošās darbības nosaukums: fermas intensīvai mājputnu audzēšanai, kurās var audzēt vairāk nekā 40000 mājputnu.

Operatora nosaukums: sabiedrība ar ierobežotu atbildību „DAUGAVPILS PUTNI”.

Piesārņojošās darbības adrese: SIA „Daugavpils putni”, Laucese, Lauceses pagasts, Daugavpils novads, LV-5461.

Vieta un laiks, kad iespējams iepazīties ar iesniegumā ietverto informāciju: līdz 2010.g. 28.jūnijam SIA „Daugavpils putni”, Laucese, Lauceses pagasts, Daugavpils novads, LV-5461.

Sabiedriskās apspriešanas norises vieta un laiks: SIA „Daugavpils putni”, Laucese, Lauceses pagasts, Daugavpils novads, LV-5461, 28.06.2010.g. plkst. 10.

Priekšlikumus iesniegt rakstiskā veidā līdz 2010.gada 10.jūlijam VVD Daugavpils reģionālajā vides pārvaldē Raiņa ielā 28, Daugavpilī, darbdienās no 8.30 līdz 17, pārtraukums no 12.30 līdz 13.

Pārvalde, kura atbildīga par atļaujas izsniegšanu: VVD Daugavpils reģionālā vides pārvalde, Raiņa iela 28, Daugavpils.


Paziņojums

SIA „ Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” filiāle „Meža konsultāciju pakalpojumu centrs”, reģ. nr. 40003991724, veic mednieku un medību vadītāju kandidātu apmācību, atbilstoši 02.03.2004. MK noteikumu Nr. 110 „ Noteikumi par mednieku un medību vadītāju apmācības kārtību, zināšanu un praktisko iemaņu pārbaudes programmu, kā arī mednieka apliecības un medību vadītāja apliecības izsniegšanas kārtību” prasībām.


Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2010.gada 8.jūlijā plkst. 14 Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātē K.Valdemāra ielā 48, 45.telpā, LU Ķīmijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēdē Juris Hmeļņickis aizstāvēs promocijas darbu „Slāpekli saturošu savienojumu hidrofilās mijiedarbības likumsakarības šķidruma hromatogrāfijā HILIC režīmā” ķīmijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai.

Recenzenti: Dr. chem. Andris Andersons, Dr. chem. Modris Drille, Dr.habil.chem. Andris Zicmanis.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēkā, Kalpaka bulvārī 4.


Paziņojums

Ventspils vēlēšanu komisija aicina izvirzīt un pieteikt savus pārstāvjus darbam vēlēšanu iecirkņu komisijās 10.Saeimas vēlēšanām š.g. 2. oktobrī.

Pārstāvju izvirzīšana notiek atbilstoši Republikas pilsētu un novadu vēlēšanu komisiju un vēlēšanu iecirkņu komisiju likuma 6., 7. un 8.pantam.

Vēlēšanu iecirkņa komisijas locekļa kandidāta pieteikuma veidlapas varēs saņemt un iesniegt no š.g. 19. jūlija līdz 30.jūlijam katru darba dienu no plkst. 14 līdz plkst. 16 Ventspils pilsētas domē, Jūras ielā 36, 40. kabinetā.

Uzziņas pa tālr. 63601271.


Lūgums atsaukties

SIA „Cinema pluss” meklē DMITRIJA RUZANOVA un ALFREDA BRENDELA pilnvarotos pārstāvjus ar mērķi izmaksāt autoratlīdzību par klasiskās mūzikas ierakstu viņu izpildījumā izmantošanu DVD filmā. Tālr. +371 25805369.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!