• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību bijušā Lietuvas prezidenta un premjera Aļģirda Brazauska tuviniekiem un Lietuvas tautai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2010., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212388

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Akreditējot Maķedonijas Republikas vēstnieku

Vēl šajā numurā

28.06.2010., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību bijušā Lietuvas prezidenta un premjera Aļģirda Brazauska tuviniekiem un Lietuvas tautai

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers 27.jūnijā izteica visdziļāko līdzjūtību Aļģirda Mīkola Brazauska tuviniekiem, draugiem un Lietuvas tautai sakarā ar bijušā Lietuvas prezidenta aiziešanu mūžībā.

Līdzjūtības vēstulē Lietuvas prezidentei Daļai Grībauskaitei Valdis Zatlers norāda uz Lietuvas pirmā prezidenta pēc neatkarības atgūšanas personisko ieguldījumu Latvijas un kaimiņvalsts izcilās sadarbības veidošanā abām valstīm grūtos un sarežģītos brīžos. Valsts prezidents atzīmē: “Neapšaubāmi Lietuvas patriota Aļģirda Brazauska vārds ir ierakstīts Baltijas valstu jaunāko laiku vēsturē.”

Valsts prezidenta preses dienests

Ministru prezidents:

Mūžībā aizgājis valstsvīrs un politiķis, kura mūža darbs un aicinājums ir bijis kalpot savai tautai un padarīt Lietuvu par neatkarīgu, demokrātisku un plaukstošu valsti pie Baltijas jūras.

A.Brazauska vārdu labi zina un vienmēr pieminēs arī Latvijā. Šā politiķa loma Baltijas vienotības stiprināšanā neatkarības atgūšanas laikā ir bijusi ļoti nozīmīga. A.Brazausks bija patiess savas zemes un tautas patriots, kāds viņš vienmēr paliks arī Latvijas tautas piemiņā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!