• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Akreditējot Maķedonijas Republikas vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.06.2010., Nr. 100 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212391

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Atdodot otrreizējai caurlūkošanai trīs likumus

Vēl šajā numurā

28.06.2010., Nr. 100

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akreditējot Maķedonijas Republikas vēstnieku

Foto: VPK

22.jūnijā Valsts prezidents Valdis Zatlers darbam Latvijā akreditēja Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Fatmiru Dželadini (attēlā).

Sarunas laikā Valsts prezidents uzsvēra gandarījumu par abu valstu divpusējo attiecību draudzīgo raksturu un lielisko sadarbību, kā arī izteica cerību, ka jaunais vēstnieks savas darbības laikā Latvijā spēs šo sadarbību vēl vairāk paplašināt. Viņš novēlēja Fatmiram Dželadinī veiksmi un panākumus savā darbā Latvijā.

Tikšanās laikā Valsts prezidents atzīmēja līdzšinējo veiksmīgo sadarbību Latvijas pieredzes nodošanā par integrāciju Eiropas Savienībā, kā arī atzinīgi novērtēja Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas devumu NATO kopējās operācijās.

Abas amatpersonas tikšanās laikā apsprieda drīzumā gaidāmo Valsts prezidenta V.Zatlera vizīti Skopjē.

F.Dželadini ir dzimis 1974.gadā. Studējis starptautiskās attiecības un politiku Malaizijas starptautiskajā universitātē, kā arī ieguvis maģistra grādu starptautiskajās attiecībās Bostonas universitātē. Kopš 2005.gada bijis Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas vēstnieks Ķīnā, Vjetnamā, Korejā un Mongolijā. Iepriekš bijis Bijušās Dienvidslāvijas Republikas Maķedonijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!