• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2010., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212415

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

29.06.2010., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Nevalstisko labdarības organizāciju pieteikšanās Eiropas Komisijas programmas vistrūcīgākajām personām īstenošanai Latvijā 2011.gadā

Zemkopības ministrija aicina nevalstiskās labdarības organizācijas pieteikties Eiropas Komisijas programmas „Pārtikas piegāde no intervences krājumiem labdarības organizācijām izdalīšanai vistrūcīgākajām personām” īstenošanai 2011.gadā.

Programma stājas spēkā ar Eiropas Komisijas 1992.gada 29.oktobra Regulas Nr.3149/92, ar ko nosaka sīki izstrādātus noteikumus pārtikas piegādei no intervences krājumiem vistrūcīgākajām personām, noteiktajā kārtībā.

Ar vērtēšanas kritērijiem un nosacījumiem pretendenti var iepazīties Ministru Kabineta 2009.gada 8.decembra noteikumos Nr.1415 „Kārtība, kādā tiek administrēti un uzraudzīti tirgus intervences pasākumi augkopības un lopkopības produktu tirgū, īstenojot Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām”.

Pieteikums dalībai programmas īstenošanā un nepieciešamie dokumenti jāiesniedz Zemkopības ministrijā līdz 2010.gada 1.augustam.

Pieteikuma formu var saņemt Zemkopības ministrijā katru darbdienu no plkst. 8.30 līdz 16 Rīgā, Republikas laukumā 2, 2013.kabinetā, kā arī Zemkopības ministrijas mājas lapā www.zm.gov.lv.

Programmas kontaktpersona Zemkopības ministrijā: Lauksaimniecības departamenta Augkopības nodaļas vecākā referente Lelde Lapše, tālr. 67027001, e-pasts: Lelde.Lapse@zm.gov.lv

Biedrības “Baldones Partnerība” paziņojums

Biedrība „Baldones Partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 1.kārtu Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.-2013.gadam pasākuma “Teritorijas attīstības stratēģiju īstenošana” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 12. jūlija līdz 2010.gada 12. augustam.

I kārtā pieejamais publiskais finansējums ir 24 839,37 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz biedrības „Baldones Partnerība” birojā „Pārupes”, Baldones novads, Baldones, LV-2125, tālrunis 67932025. 28347211.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks Rīcības programmas Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalsta ieviešanai Latvijā 2007.-2013.gadam pasākuma “Teritorijas attīstības stratēģiju īstenošana” aktivitātes „Ar zivsaimniecību un tūrismu saistītas maza mēroga infrastruktūras un pakalpojumu attīstība” ietvaros šādām rīcībām.

2.2.2 Rīcība: „Tūrisma pakalpojumu dažādošanai un kvalitātes paaugstināšanai nepieciešamās infrastruktūras un aprīkojuma uzlabošana”.

Rīcības mērķis: Veidot tūrisma attīstību un zivsaimniecības attīstību partnerības teritorijā, lai visā teritorijā būtu pieejami daudzveidīgi un kvalitatīvi tūrisma pakalpojumi.

Piedāvātie risinājumi: Rīcības ietvaros tiks atbalstīti projekti, paredzot partnerības teritorijā īstenot sekojošas aktivitātes:

Tūrisma pakalpojumu dažādošana, nodrošinot nepieciešamo aprīkojumu un veidojot maza mēroga infrastruktūru jauniem tūrisma objektiem vai rekonstruējot un uzlabojot jau esošos objektus un papildinot to izmantojumu ar jaunu pakalpojumu piedāvājumu;

Vides aizsardzības investīcijas tūrisma objektā;

Tūrisma objektu pieejamības nodrošināšana personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Pieejamais finansējums 20 323,12 LVL;

2.2.3Rīcība „Ar zivsaimniecību saistītas maza mēroga infrastruktūras un pakalpojumu attīstība” rīcība.

Rīcības mērķis: Zivsaimniecības darbībām nepieciešamās infrastruktūras un zivsaimniecības nozares attīstībai nepieciešamo pakalpojumu attīstīšana.

Plānotās darbības: Rīcības ietvaros tiks atbalstīti projekti, kas paredz uzlabot zivsaimniecības darbībām nepieciešamo infrastruktūru un zivsaimniecības nozares attīstībai nepieciešamo pakalpojumu attīstīšanu.

Pieejamais finansējums 4516,25 LVL;

Projektu īstenošanas ilgums 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Ar Vietējās attīstības stratēģiju, rīcību mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties „Pārupēs”. Baldones novadā, Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv  un mājas lapā: www.baldone.lv sadaļā Pašvaldība /LEADER/ Atvērtie projektu pieteikumu konkursi.

Biedrība „Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” izsludina projektu konkursa

II kārtu Lauku attīstības programmas 413. pasākuma ietvaros

“Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo

attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

(piešķirtais finansējuma apmērs 63 545,12 LVL) sekojošām rīcībām:

1. aktivitāte “Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”

1.3 „Informācijas pieejas nodrošināšana”, pieejamais finansējums - 4000 LVL

Mērķis: Izveidot un/vai labiekārtot informācijas centrus, stendus, norādes, informācijas tīklus, popularizēt vietējās iniciatīvas pasākumus un sasniegumus.

Plānotās darbības: Informācijas centru izveide un labiekārtošana. Informācijas stendu un norāžu izveide. Informācijas tīklu darbības nodrošināšana (datora iegāde), mājas lapu izveide. Vietējās iniciatīvas pasākumu un sasniegumu popularizēšana.

1.6 „Veicināt tirgus pieejamību vietējo mājražotāju produkcijai”, pieejamais finansējums - 5000 LVL

Mērķis: Izveidot un/vai labiekārtot darbnīcas un darba telpas vietējo mājražotāju darbības nodrošināšanai, optimāli aprīkojot tās ar darbarīkiem, iekārtām un stendiem produkcijas izvietošanai.

Plānotās darbības: Darbnīcu un darba telpu izveide un labiekārtošana, vietējo amatnieku un mājražotāju darbības atbalstam. Darbarīku un iekārtu iegāde. Produkcijas reklāmas pasākumu atbalsts (stendu iegāde vai izgatavošana, ražojumu izvietošanai).

2. aktivitāte „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem”.

2.1 „Atpūtas vietu izveide un labiekārtošana, vides sakoptības nodrošināšana”, pieejamais finansējums - 14 000 LVL

Mērķis: Izveidot un/vai labiekārtot atpūtas vietas visām mērķa grupām, optimāli nodrošināt vides sakoptību partnerības teritorijā.

Plānotās darbības: Bērnu rotaļu un spēļu laukumi, labiekārtotas pastaigu takas un veloceliņi, peldvietas, skatu torņi, brīvdabas sarīkojumu vietu izveide un labiekārtošana, parku, atpūtas vietu un daudzdzīvokļu namu pagalmu labiekārtošana.

2.2 „Iniciatīvas un veselības veicināšanas centru izveide un labiekārtošana”, pieejamais finansējums - 14 000 LVL

Mērķis: Izveidot un/vai labiekārtot telpas atpūtai un veselības veicināšanai, optimāli nodrošināt tās ar aprīkojumu.

Plānotās darbības: Rotaļu, spēļu un bērnu pieskatīšanas istabas, jauniešu iniciatīvas un brīvā laika centri, veselības veicināšanas centri. Telpu izveide un labiekārtošana, aprīkojuma iegāde.

2.3 „Kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana un popularizēšana”, pieejamais finansējums - 14 000 LVL

Mērķis: Sakopt un/vai atjaunot kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanai un popularizēšanai pieejamās telpas/vietas. Optimāli saglabāt vietējās tradīcijas, ekspozīcijas, publiskās kolekcijas. Veicināt/nodrošināt pašdarbības kolektīvu aktivitātes.

Plānotās darbības: Vēsturisko un mākslas objektu, pieminekļu, piemiņas zīmju, svētvietu sakopšana, atjaunošana. Novadnieku ekspozīciju izveide, publisko kolekciju eksponēšana, popularizēšana. Tradīciju mantojuma saglabāšana un popularizēšana. Pašdarbības kolektīvu aktivitāšu veicināšana un nodrošināšana.

2.4 „Mūžizglītības iespējas, interešu klubi un centri, radošās darbnīcas un studijas”, pieejamais finansējums - 12 545,12 LVL

Mērķis: Izveidot un/vai labiekārtot apmācību un pulcēšanās telpas/amatu darbnīcas.

Plānotās darbības: Apmācību un pulcēšanās telpu izveide, rekonstrukcija un labiekārtošana, amatu apmācības darbnīcu izveide un labiekārtošana.

Projektu pieņemšana notiks no 2010.gada 28.jūlija līdz 2010.gada 28.augustam biedrības telpās Pils ielā 14, Dundagā, Dundagas novadā. Sīkāka informācija biedrības mājas lapā: www.dundaga.lv/partneriba/zba , vai pa telefonu 63237857.

Ar vietējās attīstības stratēģiju, rīcības mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties biedrības telpās Pils ielā 14, Dundagā, Dundagas novadā (zvanīt 63237857) vai biedrības mājas lapā www.dundaga.lv/partneriba/zba.

Biedrības „Baldones Partnerība” paziņojums

Biedrība „Baldones Partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas I kārtu Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 12.jūlija līdz 2010.gada 12. augustam.

I. k ārtā pieejamais publiskais finansējums ir 15916,19 LVL.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Biedrības „Baldones Partnerība” birojā - 207. kabinetā „Pārupēs”, Baldones novadā, Baldones pagastā, LV-2125. Tālrunis 67932025; 26328940.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam 4. ass 413. pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstību stratēģiju īstenošanas teritorijā” ietvaros šādai aktivitātei un rīcībai:

Aktivitātes „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem” ietvaros šādām rīcībām:

Rīcība 2.1.2.

”Sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai nepieciešamās infrastruktūras izveidošana vietējiem iedzīvotājiem pieejamā attālumā un materiāli tehniskā aprīkojuma nodrošināšana un aprobācija sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai”

Rīcības mērķis: Sekmēt sabiedrisko aktivitāšu pieejamību un kvalitātes uzlabošanu laukos

Piedāvātie risinājumi: Rīcībā tiks atbalstītas aktivitātes, kas dos ieguldījumu sabiedrisko aktivitāšu nodrošināšanā un pieejamībā iedzīvotājiem, t.i. bērnu rotaļu laukumu un atpūtas vietu izveide un esošo uzlabošana, sporta un kultūras aktivitāšu veikšanai nepieciešamās infrastruktūras un aprīkojuma nodrošināšana, sporta un kultūras pasākumu organizēšana, interešu klubu darbības nodrošināšanai nepieciešamās infrastruktūras un aprīkojuma nodrošināšana, pieaugušo izglītības un prasmju attīstības pilnveidošana.

Pieejamais finansējums 15916,19 LVL;

Projektu īstenošanas ilgums 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Ar Vietējās attīstības stratēģiju, rīcību mērķiem, plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīva atzinuma saņemšanai var iepazīties „Pārupēs”, Baldones novadā, Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv  un mājas lapas: www.baldone.lv  sadaļā LEADER laukiem/ Atklātie projektu pieteikumu konkursi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!