• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts kanceleja: Par Valsts kancelejas direktores lēmumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.06.2010., Nr. 101 https://www.vestnesis.lv/ta/id/212453

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

29.06.2010., Nr. 101

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts kanceleja: Par Valsts kancelejas direktores lēmumu

28.jūnijā Valsts kancelejas direktore Gunta Veismane iesniegusi atlūgumu, atsakoties no Ministru prezidenta Valda Dombrovska piedāvājuma ieņemt Valsts kancelejas direktora amatu vēl trešo pilnvaru termiņu pēc kārtas.

G.Veismane savā atteikumā norāda: “Esmu šajā amatā godprātīgi nostrādājusi vairāk nekā 10 gadus, izveidojot progresīvām Eiropas valstīm atbilstošu valdības centru, sakārtojot valdības dokumentu aprites procedūras un stiprinot sabiedrības līdzdalības iespējas lēmumu veidošanas un pieņemšanas procesā. Taču, vadoties pēc labas pārvaldības un menedžmenta principiem, uzskatu, ka divi pilnvaru termiņi ir pietiekams laiks vienas iestādes vadībai. Tāpēc, no sirds pateicoties par manas profesionalitātes augsto novērtējumu un Jūsu piedāvājumu atkārtoti pagarināt pilnvaru termiņu uz vēl pieciem gadiem, aicinu Jūs apsvērt citas iespējamās kandidatūras Valsts kancelejas direktora amatam.”

Tāpat G.Veismane pateicās Ministru prezidentam V.Dombrovskim par atbalstu un iespēju strādāt vienā komandā.

G.Veismanes otrais pilnvaru termiņš beidzas šā gada 31.decembrī. Saskaņā ar Valsts civildienesta likuma 11.pantu Valsts kancelejas direktoru uz pieciem gadiem ieceļ Ministru prezidents. Sešus mēnešus pirms termiņa beigām Ministru prezidents pieņem lēmumu par termiņa pagarināšanu. G.Veismane Valsts kancelejas direktores amatu ieņem kopš 2000.gada 25.aprīļa.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!