• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta komitejas sēdē: 2010.gada 5.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2010., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213044

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2010.gada 6.jūlijā

Vēl šajā numurā

09.07.2010., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta komitejas sēdē: 2010.gada 5.jūlijā

ZM: Par papildu līdzekļiem valsts atbalstam lopkopībā un ciltsdarbā

Ministru kabineta (MK) komiteja 5.jūlijā izskatīja Zemkopības ministrijas (ZM) izstrādāto Ministru kabineta noteikumu projektu “Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 2.februāra noteikumos Nr.108 “Noteikumi par ikgadējo valsts atbalstu lauksaimniecībai un tā piešķiršanas kārtību””, kuros spēkā esošajos MK noteikumos pārdalīts esošais finansējums starp atbalsta pasākumiem.

“Noteikumu par ikgadējo valsts atbalstu lauksaimniecībai un tā piešķiršanas kārtību” pasākumā “Atbalsts kredītprocentu dzēšanai atbilstošām lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvajām sabiedrībām” izveidojies finanšu līdzekļu atlikums, tādēļ noteikumu projekts paredz šos līdzekļus pārdalīt citiem atbalsta pasākumiem, kuros līdzekļu pieprasījums ir būtiski lielāks par pieejamo finansējumu.

Tādējādi noteikumu projektā pasākumam “Atbalsts lopkopības attīstībai” finansējums ir palielināts par 21 640 latiem, pasākumam “Atbalsts ciltsdarbam un dzīvnieku audzēšanai zirgkopības nozarē” – par 11 000 latiem, pasākumam “Atbalsts dzīvnieku ciltsvērtības un ģenētiskās kvalitātes noteikšanai” – par 10 640 latiem. Savukārt pasākumā “Atbalsts kredītprocentu daļējai dzēšanai” finansējums palielināts par 1738 latiem.

Normatīvais akts stāsies spēkā pēc tā akceptēšanas valdībā un publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis”.

Zemkopības ministrijas
Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!